Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Χορηγία-μαμούθ Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη!


Χορηγία-μαμούθ Αλαφούζου στον Ερασιτέχνη

Ο Γιάννης Αλαφούζος δίπλα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσέφερε 300.000 ευρώ στην μάνα του λόχου, ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα δεδομένα! «Είμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά» αναφέρεται.

Βάζει το χέρι στην τσέπη όχι μόνο στην ΠΑΕ, αλλά σ' όλη την... οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Γιάννης Αλαφούζος προσέφερε χορηγία στον Ερασιτέχνη, η οποία μέσα στο έτος θα φτάσει το ποσό των 300.000 ευρώ!

Μια τεράστια οικονομική «ένεση» από τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεδομένου πως με περίπου αυτά τα χρήματα μπορεί να συντηρηθεί ένα ολόκληρο τμήμα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με τον Όμιλο ΣΚΑΪ, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μεγαλομετόχου του ΣΚΑΪ, κ. Γιάννη Αλαφούζου. Έπειτα από αυτή την κίνηση, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Αλαφούζο, αφού το συνολικό ποσό της χορηγίας, που αναμένεται να φτάσει τις 300.000 ευρώ μέσα στο έτος, θα καλύψει μεγάλο μέρος των καθημερινών λειτουργικών αναγκών του Συλλόγου.

Η υλοποίηση της εν λόγω συμφωνίας με έναν εκ των κορυφαίων ελληνικών ομίλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αποδεικνύει έμπρακτα τις προθέσεις του κ. Γιάννη Αλαφούζου αναφορικά για την ευημερία του Συλλόγου και εν προκειμένω με το κομμάτι των ερασιτεχνικών τμημάτων, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν πλήθος οικονομικών προβλημάτων.

Επιπλέον, η ενέργεια αυτή του κ. Αλαφούζου δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και πορεύεται με συνοχή και αποφασιστικότητα απέναντι σε όσους επιθυμούν να τον βλάψουν χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα. Είμαστε Όλοι μαζί, Μια γροθιά, Μια οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: