Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

«Ο Τάμπακ δεν ήθελε τον Σχορτσανίτη»!


«Ο Τάμπακ δεν ήθελε τον Σχορτσανίτη»!

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν αυτός που άσκησε βέτο για την επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, όπως αποκάλυψε ο συνιδιοκτήτης της «ομάδας του λαού», Ντέιβιντ Φέντερμαν.

Κατηγορηματικά αντίθετος με την επιστροφή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν ο Ζαν Τάμπακ, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Φέντερμαν. Ο συνιδιοκτήτης της «ομάδας του λαού» δήλωσε πως φέτος ο σύλλογος έχασε 5-6 εκατ. δολάρια λόγω κακών αποφάσεων, ενώ παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η απόκτηση του Τζόρνταν Φάρμαρ.

«Είναι η χειρότερη χρονιά της Μακάμπι στην ιστορία της. Ως εταιρία πήραμε τραγικές αποφάσεις και χάσαμε περίπου 5-6 εκατ. δολάρια», δήλωσε αρχικά ο συνιδιοκτήτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Φέντερμαν, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη:

«Σέβομαι απόλυτα τον Ζαν Τάμπακ. Δεν θα απολυθεί. Τον Δεκέμβριο ήθελα να πάρουμε ξανά τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, αλλά ο Ζαν Τάμπακ μου είπε πως εάν η Μακάμπι αποκτήσει τον “Σόφο” τότε θα πρέπει να ψάχνει και για προπονητή παράλληλα. Τότε παράτησα την προσπάθεια. Το υπάρχον ρόστερ δεν είναι ικανό να κατακτήσει το Eurocup. Υπάρχουν παίκτες που δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας».

Και συνέχισε ο Φέντερμαν: «Την επόμενη σεζόν η Μακάμπι θα έχει 12 παίκτες που θα είναι ικανοί να ανταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Κάναμε λάθος που αποκτήσαμε τον Φάρμαρ. Όσον αφορά στον Ζόραν Έρτσεγκ, μας προσφέρθηκε το καλοκαίρι με 1,5 εκατ. ευρώ. Το όνομά του επανήλθε πριν τη λήξη της προθεσμίας για αλλαγές στο Eurocup, αλλά δεν ήθελε να αγωνιστεί μόνο σε αυτή τη διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: