Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Πάλι για κακουργηματική απιστία ερευνάται ο Γκιρτζίκης!!!


Πάλι για κακουργηματική απιστία ερευνάται ο Γκιρτζίκης!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ερευνάται ξανά για κακουργηματική απιστία, όσον αφορά το σκάνδαλο με τη συντήρηση γηπέδων!

Όπως αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», τον δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνει το σκάνδαλο της συντήρησης των γηπέδων που είδε το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2015.

Η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Βιργινία Σακελλαροπούλου, απέστειλε έγγραφο προς τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, με το οποίο ζητάει να ερευνηθούν αξιόποινες πράξεις παραγόντων και αξιωματούχων της ΕΠΟ, όπως και εκπροσώπων εταιρίας συντήρησης γηπέδων που συνεργάζεται με την ομοσπονδία.

Η εισαγγελία ερευνά το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος ήδη βαρύνεται με τρεις κακουργηματικές διώξεις για διαφορετικές αθλητικές υποθέσεις.

Η δικαστική έρευνα άρχισε πριν από έξι περίπου μήνες μετά από ανώνυμη καταγγελία που περιέγραφε με ακριβή -όπως προέκυψε- τρόπο τη ζημία που υπέστη η ΕΠΟ από την πλημμελή συντήρηση των γηπέδων και από απευθείας αναθέσεις κατασκευής χλοοτάπητα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: