Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

«Στροφή» Ολυμπιακού σε ΑΕΚ!!


«Στροφή» Ολυμπιακού σε ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό ο οποίος στρέφεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με στόχο τη μία από τις δύο νίκες για να σφραγίσει τον τίτλο. Τα αγωνιστικά νέα των Πειραιωτών.

Από ντέρμπι σε ντέρμπι ο Ολυμπιακός! Το ματς με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν για τους Πειραιώτες, οι οποίοι πήραν το 20ο φετινό τρίποντό τους και χρειάζονται άλλα δύο για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές.

Η προσοχή όλων στο λιμάνι στρέφεται πλέον στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ο Μάρκο Σίλβα θα έχει δεδομένα μια επιστροφή και μια απουσία.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες προφυλάχθηκε απέναντι στον δικέφαλο του βορρά και κόντρα στην Ένωση αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή και να τεθεί στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα.

Από ‘κει και πέρα θα λείψει ο Ζντιέλαρ (που συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια για την εμφάνισή του χθες στο Γ. Καραϊσκάκης) καθώς αποβλήθηκε στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Όσον αφορά τον Καμπιάσο –που εξίσου ήταν απών με τον ΠΑΟΚ- η λογική λέει πως θα επανέλθει, ωστόσο ακόμα δεν είναι… 100% βέβαιο. Προσεχώς θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή του με την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να μπουν σε «διάλογο» σχετικά με τα δικαιολογημένα διαιτητικά παράπονα που εξέφρασε ο ΠΑΟΚ, μετά τις αποφάσεις του διαιτητή Δημητρόπουλου και του βοηθού Τουμπακάρη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: