Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Κατεβάζει ρολά ο Τσεχ!!


Κατεβάζει ρολά ο Τσεχ!

Τον λόγο που χαρακτηρίζεται «η καλύτερη μεταγραφή της Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια» επιβεβαιώνει ο Τσεχ, ο οποίος είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 12 αγώνες!

Αν ψάξουμε να βρούμε ποιος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ έχει κάνει την πιο... άμεση απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του από την έναρξη της φετινής σεζόν, μέχρι και σήμερα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πετρ Τσεχ θα ήταν ένας από αυτούς.

Ο Τσέχος κίπερ αποτελεί βασικό «πυλώνα» της προσπάθειας της Άρσεναλ να μείνει «ζωντανή» στο... κυνήγι του τίτλου, με χαρακτηριστικό στατιστικό το γεγονός ότι έχει κρατήσει το μηδέν στα 12, από τα 25 ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι «κανονιέρηδες» στο πρωτάθλημα.

Με άλλα λόγια, λοιπόν, ο Τσεχ έχει βάλει το... λιθαράκι του για τη συγκομιδή των 30 από τους συνολικά 48 βαθμούς που έχει μέχρι και την 25η αγωνιστική η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ!

Η διπλή επέμβαση στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στην Μπόρνμουθ είναι το τελευταίο δείγμα γραφής του 33χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος μετά τον ερχομό του από τη συμπολίτισσα Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι, δεν άργησε να γίνει ο «φύλακας άγγελος» της Άρσεναλ, με καίριες επεμβάσεις και ηγετική παρουσία σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά τα ματς στα οποία ο Τσεχ δεν δέχθηκε γκολ

Άρσεναλ - Λίβερπουλ 0-0

Νιούκαστλ - Άρσεναλ 0-1

Άρσεναλ - Στόουκ 2-0

Άρσεναλ - Μαν. Γιουνάιτεντ 3-0

Γουότφορντ - Άρσεναλ 0-3

Σουόνσι - Άρσεναλ 0-3

Άστον Βίλα - Άρσεναλ 0-2

Άρσεναλ - Μπόρνμουθ 2-0

Άρσεναλ - Νιούκαστλ 1-0

Στόουκ - Άρσεναλ 0-0

Άρσεναλ - Σαουθάμπτον 0-0

Μπόρνμουθ - Άρσεναλ 0-2

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: