Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ελεύθεροι παίκτες του Σεπτεμβρίου

Οι μεταγραφές δεν τελείωσαν! Διαβάστε ποιοι παίκτες παραμένουν ελεύθεροι και μπορούν να υπογράψουν στις ομάδες της Superleague μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.
Οι ελεύθεροι παίκτες του Σεπτεμβρίου
Βρήκαμε και μαζέψαμε αρκετές περιπτώσεις παικτών που σε άλλες εποχές θα προκαλούσαν αίσθηση αν ερχόντουσαν στην Ελλάδα, αλλά τώρα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν βρήκε ομάδα.
Ξεκινάμε λοιπόν τη λίστα μας με αρκετούς γνωστούς ποδοσφαιριστές, άλλους λιγότερο γνωστούς και ορισμένους με εξαιρετικό βιογραφικό. Να πούμε πως ορισμένοι από αυτούς ίσως και να έχουν κλείσει από το πρωί ή κατά την διάρκεια της ημέρας σε ομάδες.
Οι 24 ελεύθεροι:
Βαγγέλης Μάντζιος (28): Τον γνωρίζετε και σας γνωρίζει. Τα τελευταία δυο χρόνια βέβαια είναι στα αζήτητα, αλλά εδώ μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Γιώργος Αμανατίδης (30): Γνωστός επίσης από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αν δεν έχει τραυματισμούς μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.
Βιθέντε (31): Σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά... "Πόδια μου.. Πόδια μου φτιαγμένα από πηλόοοο".
Ματέο Φεράρι (31): Αλγερινός με ιταλικό διαβατήριο και μεγάλη καριέρα σε Ρόμα, Πάρμα, Τζένοα, Μπεσίκτας. Παίζιε τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα άκρα. Διεθνής με την Ιταλία.
Ελ Χατζί Ντιούφ (30): "Παλιόπαιδο" αλλά παικταράς. Μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του και να καταστρέψει ένα άλλο.
Ιβάν Έρτζικ (30): Σπουδαία καριέρα σε Βασιλεία με πρωταθλήματα και κύπελλα. Είναι μέσος με δημιουργικές ικανότητες και σκοράρει πολλά γκολ (35 στην καριέρα του). Διεθνής με την Σερβία.
Μαχαμαντού Ντιαρά (30): Ο γνωστός αμυντικός μέσος που πέρασε από Ρεάλ και ΟΦΗ. Ακόμα ελεύθερος! Λέτε να γίνει και πάλι κοπέλι;
Ντάνιελ Γένσεν (32): Ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά κόπηκε λόγω ηλικίας. Δανός, τίμιος, εργατικός και διεθνής με την πατρίδα του. Μεγάλη καριέρα στην Βέρντερ ως αμυντικός μέσος.
Νιχάτ (31): Ο Τούρκος παικταράς με τη σπουδαία καριέρα στην Σοσιεδαδ μαζί με τον Κοβάσεβιτς. Κάποιοι τραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, αλλά έχει μεγάλη κλάση.
Τίμο Χίλντεμπραντ (32): Δεν ήθελε να πάει στην ΑΕΚ κι έμεινε χωρίς ομάδα. Γιατί Τίμο;
Γκέραρντ Ασαμόα (32): Σπουδαία καριέρα στην Γερμανία με την Σάλκε (50 γκολ σε 279 αγώνες). Έχει μείνει ελεύθερος και αποτελεί ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Διεθνής με την Γερμανία.
Πιερ Γουόμε (32): Γνωστός διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός που παίζει και στα άκρα. Είναι ακόμα 32(;) και χωρίς ομάδα εδώ και αρκετό καιρό.
Στεφάν Άπια (31): Έχει προταθεί σε όλες τις ομάδες της Superleague. Αμυντικός μέσος με πολλούς τραυματισμούς, αλλά τεράστια κλάση.
Στέφεν Χιουζ (28): Τρομερή περίπτωση. Σκωτσέζος μέσος με ανασταλτικά προσόντα και πολύ τρέξιμο. Αγωνίστηκε σε Ρέιντζερς, Λέστερ, Νόρτς.
Φρανσίσκο Παβόν (31): Περισσότερες από 100 εμφανίσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης σαν κεντρικός αμυντικός. Στη συνέχεια πήγε σε Σαραγόσα και Αρλ.
Λούα Λούα (31): Γνωστός από τον Ολυμπιακό. Φοβερός χαρακτήρας, αφού ακούει στο αμάξι του μόνο τα δικά του τραγούδια!
Μάρκο Ματεράτσι (37): Ο Μάτριξ μπορεί να γέρασε αλλά για την Ελλάδα είναι μία χαρά. Λέτε να τον δούμε στα μέρη μας;
Εμάνουελ Ολισαντέμπε (32): Ο Μανώλης είναι ελεύθερος! Παρότι έχει να παίξει 6-7 μήνες, μπορεί να προσφέρει σε μία μικρή ομάδα.
Χένεμπορ Οφ Χέσελινγκ (32): Μεγάλο φορ. Μεγάλο στην κυριολεξία γιατί είναι και 1,92 μέτρα παλικάρι. Σπουδαία καριέρα σε Σέλτικ και Αϊτχόβεν.
Γιουσούφ Χέρσι (29): Έκανε αμάν για να φύγει από την ΑΕΚ και τι κατάλαβε; Έμεινε στο ράφι.
Μίκαελ Φορσέλ (30): Στον Άρη δεν έκανε, ούτε στον ΠΑΟΚ. Έχει πρόβλημα με τα γόνατα του; Δεν γνωρίζουμε, πάντως πρόκειται για εξαιρετικό φορ.
Άλντο Ντούσερ (32): Εδώ και τρία χρόνια είναι στη λίστα των ελληνικών ομάδων. Όταν πάει 33-34 τότε προφανώς θα γίνει ελκυστική περίπτωση. Αμυντικός μέσος "σκύλος".
Τίμοθι Ατούμπα (29): Αριστερό μπακ με πνευμόνια και αρκετά ψηλός (1.91). Μγάλη καριέρα στον Αμβούργο και τη Βασιλεία.
Ντιντιέ Ντομί (33): Αγαπημένος Γάλλος αριστερός μπακ/κεντρικός αμυντικός/ αριστερός χαφ/αμυντικός μέσος. Μην τρομάζετε τις τρεις τελευταίες θέσεις του τις μάθαμε στην Ελλάδα.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: