Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μπάσκετ: O ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς... ΝΒΑ με Μαγκέτι

Το όνειρο του μπασκετικού ΠΑΟΚ και των οπαδών του εκπληρώθηκε χθες (31/8) κατά το ήμισυ, καθώς ο 32χρονος σουπερστάρ του ΝΒΑ Κόρεϊ Μαγκέτι αφίχθη στις 22.55 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη προκαλώντας… πανικό στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου περισσότεροι από 500 οπαδοί του Δικεφάλου υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον άσο των Σάρλοτ Μπόμπκατς ανάβοντας καπνογόνα αφήνοντάς τον με ανοικτό το στόμα!
Μιλώντας στους δημοσιογράφους που έσπευσαν να καταγράψουν τις πρώτες δηλώσεις του, ο εκρηκτικός γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό σε επαφές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ εκφράζοντας την επιθυμία να λυθεί το πρόβλημα της ασφάλισης του συμβολαίου του και να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου ως τη λήξη του «lockout», ο Μαγκέτι υποστήριξε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αισθάνομαι καταπληκτικά με αυτό που βλέπω, με τους εκπληκτικούς φιλάθλους, τους οποίους είδα και αργότερα στο βίντεο. Είναι πραγματικά απίστευτοι. Ο μάνατζέρ μου ήταν αυτός που είχε την ιδέα να έλθω στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, και νομίζω ότι είναι μία καλή στιγμή για να δώσω σύντομα την απάντησή μου στη διοίκηση του συλλόγου. Ο κόσμος είναι εκπληκτικός και μου δίνει κίνητρο να παίξω. Θέλω να δω τον προπονητή, να δω τις εγκαταστάσεις και την πόλη, να δω την ομάδα και να πάρω την απόφασή μου».
Ακολούθησε δείπνος που παρέθεσε η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου ο Μαγκέτι γνώρισε από κοντά (με κάποιους είχε μιλήσει στο τηλέφωνο) τον πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Νίκο Σταυρόπουλο, ενώ στον δείπνο παρέστησαν αρκετά  μέλη του ΔΣ και ο μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Τέλης Ζουρνατσίδης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε καθημερινή επικοινωνία με τον άσο του ΝΒΑ και πιθανότατα θα του προτείνει ένα ταξιδάκι στο Λιτόχωρο για να δει τον χώρο όπου προετοιμάζεται η ομάδα στους πρόποδες του Ολύμπου.
Εν τω μεταξύ, η άφιξη του Μαγκέτι στη Θεσσαλονίκη έχει θέσει σε εγρήγορση τις σπουδαιότερες εταιρείες μάρκετινγκ της χώρας, οι οποίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβούν στην πόλη για να καταθέσουν τις προσφορές τους στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Κάποιες εξ αυτών έχουν ήδη προχωρήσει σε συγκεκριμένους αριθμούς, ενώ υπάρχει η αισιοδοξία ότι με τον ρυθμό που κινούνται οι εταιρείες, δεν θα αργήσει ο ΠΑΟΚ να καλύψει το ποσό που χρειάζεται για την κάλυψη του «διαστημικού» συμβολαίου του με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς (10,2 εκατ. δολ. ετησίως).
Στο ποσό που εξασφαλίζει τον αθλητή σε περίπτωση τραυματισμού (περίπου 350.000 δολάρια), αναμένεται να συμβάλουν και επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχουν πλησιάσει την ΚΑΕ δείχνοντας τη διάθεση να ενισχύσουν την προσπάθεια με όποιο τρόπο μπορούν. Ακόμη και… λιμουζίνα με σοφέρ πρόσφερε κάποιος, ωστόσο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ η συγκεκριμένη πρόταση εξελήφθη περισσότερο ως αστείο. «Τι άλλο θα ακούσουμε;», έλεγαν στα γραφεία της ΚΑΕ αναμένοντας και άλλες «τρελές» προσφορές… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: