Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Φέρτε την στην Αθλητική Κυριακή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τζεανίνα Βάργκα όχι μόνο παρακολουθεί ποδόσφαιρο, αλλά ασχολείται και επαγγελματικά με αυτό, καθώς είναι παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής. Αυτήν πρέπει να φέρουν στο πάνελ της Αθλητικής Κυριακής και μετά… θα πετάει η εκπομπή!

Φέρτε την στην Αθλητική Κυριακή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η Τζεανίνα είναι 25χρονών και αφού ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ, πλέον ασχολείται με την τηλεόραση. Μετά τις πασαρέλες λοιπόν, έγινε για λίγο ηθοποιός με κάποιους μικρούς ρόλους σε σήριαλ και ταινίες της χώρες και πλέον είναι παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής στο «PrimaTV». Η όμορφη μελαχρινή δεν είναι πάντως αυτό που λέμε… γλάστρα, καθώς συμμετέχει και στις περιγραφές αγώνων Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ όπως είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της θα ήθελε πολύ να περιγράφει και τένις.

Η Τζεανίνινα, μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, έχει δηλώσει φανατική οπαδός των Μέσι και Κίβου, ενώ σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν την έχει δει ερωτικά κάποιος ποδοσφαιριστής, αν και λόγο δουλειάς συναναστρέφεται με πολλούς. Εμείς πάντως δεν την πολυπιστεύουμε, γιατί βλέποντας τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει παλιότερα για το Playboyκαι τώρα για το τεύχος Σεπτεμβρίου του FHM, εκτιμάμε πως δύσκολα κάποιος θα αντιστεκόταν στην ομορφιά της!



Vezi mai multe din Interzis la birou pe 220.ro

Φέρτε την στην Αθλητική Κυριακή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)






Δεν υπάρχουν σχόλια: