Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

«Έχει το γκολ ο Ρούντολφ»

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Γκέργκελιν Ρούντολφ, μίλησε αποκλειστικά στο sday.gr ο Ίμρε Μπόντα.Ο πρώην Ούγγρος επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου και του ΟΦΗ, ο οποίος είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής τη σεζόν 1988-89 (20 γκολ) με την ομάδα της Θεσσαλίας, ανέφερε πως ο 26χρονος επιθετικός μπορεί να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα των «πρασίνων», τονίζοντας -ωστόσο- πως δεν είναι… Σισέ.  

Αναλυτικά, ο νυν προπονητής τόνισε στο sday.gr:

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει κάνει πάρα πολλά καλά παιχνίδια -κυρίως- με την εθνική Ουγγαρίας. Δεν είναι… Σισέ αλλά θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Βέβαια θα τον δούμε και στο γήπεδο. Έπαιξε ένα φιλικό τον περασμένο μήνα κόντρα στην Ισλανδία, όπου η Ουγγαρία νίκησε με 4-0 και ο Ρούντολφ  κατάφερε να σκοράρει. Είναι ένας παίκτης που «μυρίζει» το γκολ», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι το μεγαλύτερο όνομα στην Ευρώπη αλλά πιστεύω πως θα καλύψει το κενό που έχει ο Παναθηναϊκός στην επίθεση. Μέχρι στιγμής έχει κάνει μία καλή καριέρα στην Ουγγαρία και στην Ιταλία, ενώ έχει παίξει και στο Champions League με την Ντέμπρετσεν».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ρούντολφ μπορεί να είναι μία βασική επιλογή για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, τόνισε: «Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός τον προορίζει για βασικό επιθετικό και είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανταπεξέλθει στην πίεση. Δεν θα τον έπαιρνε αν δεν το θεωρούσε καλό. Εύχομαι να πάει καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: