Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

"Ο Μπέος συνεργαζόταν με Λαζόπουλο-Τατιάνα"!

Μέσα σ` όλα ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ είπε οτι ο Αχιλλέας Μπέος τροφοδοτούσε με ηχητικό υλικό τόσο τον Λάκη Λαζόπουλο όσο και την Τατιάνα Στεφανίδου με στόχο την γελοιοποίηση του μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών τους!

"Ο Μπέος συνεργαζόταν με Λαζόπουλο-Τατιάνα"!
Στο μεταξύ, για εμπάθεια και μίσος προς το πρόσωπο του κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή και βασικό μάρτυρα στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο Αλέξη Κούγια ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ και κατηγορούμενος στην υπόθεση Γιάννης Παπαδόπουλος στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Τόνισε ότι "ο κύριος Κούγιας δεν έχει κανένα στοιχείο εναντίον του, καταθέτει μόνο φήμες και ότι υπάρχει ανοχή στο πρόσωπο του από τις δικαστικές αρχές". Ο κύριος Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι είναι μανιώδης παίκτης του στοιχήματος, συνήθεια από την οποία όπως είπε έχει χάσει πολλά λεφτά, αλλά τόνισε ότι δεν έχει στοιχηματίσει ούτε ένα ευρώ στα επίμαχα ματς της ερευνούμενης υπόθεσης. Χαρακτήρισε απλά φιλική τη σχέση του με τον προφυλακισμένο για το σκάνδαλο Γιώργο Τσακογιάννη σημειώνοντας επίσης ότι ουδέποτε είχε επαφή με οποιοδήποτε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με στόχο τον επηρεασμό του.
Από την πλευρά του ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών και εκ των κατηγορουμένων της υπόθεσης Άγγελος Τραυλός στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο στον ΣΚΑΙ 100,3 τόνισε ότι "ο κύριος Κούγιας γλύφει του πάντες και κυρίως τους δικαστές προκειμένου να εξασφαλίσει την ευνοϊκή μεταχείριση για τις ανοιχτές υποθέσεις της Παναχαϊκής και του ιδίου. Σημείωσε ότι η υπόθεση της πλαστής ενημερότητας της πατρινής ΠΑΕ είναι καραμπινάτη παρανομία με απευθείας εντολή του κυρίου Κούγια. Ο κύριος Τραυλός ανέφερε επίσης ότι "στους κόλπους τόσο της ΟΥΕΦΑ όσο και της ΦΙΦΑ υπάρχουν πολλά λαμόγια".
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας ότι ο προφυλακισθείς για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων Αχιλλέας Μπέος τροφοδοτούσε με ηχητικό υλικό τόσο τον Λάκη Λαζόπουλο όσο και την Τατιάνα Στεφανίδου με στόχο την γελοιοποίηση του μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών τους. Κάλεσε μάλιστα τις αρμόδιες αρχές να αναζητήσουν τη ροή του χρήματος μέσω των off shore εταιριών για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση σημειώνοντας με νόημα ότι σημασία δεν έχει πόσα λεφτά υπάρχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, αλλά πόσα λεφτά διαχειρίστηκαν γενικά από τον παράνομο στοιχηματισμό σε στημένα ματς.
Την ίδια ώρα ο πρώην αθλητικός δικαστής Νίκος Μίνης τόνισε ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι ουσιαστικά στον αέρα καθώς διενεργείται χωρίς την απαιτούμενη προκήρυξη που προβλέπει το άρθρο 6 του ΚΑΠ με αποτέλεσμα να μπορεί ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε ομάδα να προσβάλλει το κύρος κάποιου αγώνα και κατ’ επέκταση του πρωταθλήματος.
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: