Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

«Ελλάδα και Κροατία τα φαβορί του ομίλου»

Την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βοσνία παραδέχθηκαν οι Σαμπίτ Χάτζιτς και Έλμεντιν Κικάκοβιτς.
«Ελλάδα και Κροατία τα φαβορί του ομίλου»
Μάλιστα, ο τεχνικός της Βοσνίας, Χάτζιτς, τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Έπαιξε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο μέρος και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλό μπάσκετ, ειδικά στην άμυνα, αλλά δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δυστυχώς οι καλοί μας παίκτες ήταν άστοχοι κι ελπίζω στη συνέχεια να είναι πιο καλή για μας. Ο στόχος μας είναι διαφορετικός από την Ελλάδα, εμείς θέλουμε να φτάσουμε στη δεύτερη φάση. Εύχομαι στην ελληνική ομάδα το καλύτερο για τη συνέχεια. Το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο είναι δύσκολο για μας. Πρόκειται για μία ομάδα με καλή ισορροπία. Πιστεύω πως μαζί με την Κροατία και την Ελλάδα είναι οι καλύτερες ομάδες του γκρουπ», ανέφερε σχετικά.

Από την πλευρά του, ο Έλμεντιν Κικάνοβιτς είπε: «Στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε πολύ καλύτερο ματς σε σχέση με το φιλικό που είχαμε δώσει απέναντι στην Ελλάδα. Όμως η Ελλάδα είναι έμπειρη ομάδα και αυτό έκανε τη διαφορά. Για μας δεν υπάρχει καιρός για δάκρυα, γιατί έχουμε έναν άλλο αγώνα αύριο. Η Ελλάδα και η Κροατία είναι τα μεγάλα φαβορί του ομίλου και εμείς θα προσπαθήσουμε στα υπόλοιπα ματς για το καλύτερο δυνατό».

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: