Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Συζητήσεις για ανανέωση με Βιεϊρίνια

Η επιθυμία του ΠΑΟΚ είναι να αρχίσει σύντομα διαπραγματεύσεις με τον Βιεϊρίνια για την επέκταση του συμβολαίου του.
Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Έτσι, διαψεύστηκαν τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μετακομίζει στην Αγγλία, την Ιταλία ή την Ουκρανία.

Πλέον, επόμενος στόχος της διοίκησης του "Δικεφάλου" είναι, να επεκτείνει το συμβόλαιο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.
"Ο κόσμος πρέπει να  δείξει γενικώς εμπιστοσύνη στην ομάδα. Δεν πρέπει να ανησυχεί για τον Βιεϊρίνια. Γνωρίζουμε πως είναι το πιο μεγάλο περιουσιακό μας στοιχείο και πώς πρέπει να του συμπεριφερθούμε", σχολίασε ο Παντελής Κωνσταντινίδης, όταν ρωτήθηκε για το αστέρι της ομάδας. Παράλληλα, αποκάλυψε την πρόθεση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ να προτείνει ένα νέο συμβόλαιο στον 25χρονο ποδοσφαιριστή, τονίζοντας:

"Φυσικά και είναι στα πλάνα μας να κάνουμε συζητήσεις με τον Βιεϊρίνια για ένα νέο συμβόλαιο".

Ο εκ των τεχνικών διευθυντών του "Δικεφάλου" δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το χρόνο έναρξης των διαπραγματεύσεων με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του. Όπως είναι λογικό, όμως, η διοίκηση επιθυμεί αυτό να γίνει σύντομα, πολύ πριν αποκτήσει ο παίκτης δικαίωμα να διαπραγματευτεί μόνος του τη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ, εξάλλου, επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, αλλά και να μπορεί να τον πουλήσει, αν ποτέ χρειαστεί, στη μεγαλύτερη δυνατή τιμή, έχοντας όλα τα διαπραγματευτικά ατού με το μέρος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: