Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μερτεζάκερ: «Η Άρσεναλ θα φτάσει και πάλι στην κορυφή»

Πεπεισμένος πως η Άρσεναλ θα καταφέρει να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, είναι ο Περ Μερτεζάκερ. Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός που άφησε την Βέρντερ Βρέμης για τους «Κανονιέρηδες», αποθέωσε τον Αρσέν Βενγκέρ και εξήγησε πως πάντα ήθελε να αγωνιστεί στους Λονδρέζους.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε και πάλι στην κορυφή. Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα», τόνισε αρχικά ο Μερτεζάκερ και πρόσθεσε… «Η Άρσεναλ πάντα έκανε καλύτερους τους ποδοσφαιριστές που είχε υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ. Η ομάδα ποτέ δεν έχασε την φιλοσοφία της που ήταν να βρίσκει καλούς παίκτες και να τους κάνει μεγάλους. Όσο θυμάμαι την ομάδα στον πάγκο της ήταν ο Βενγκέρ. Αυτό με εξιτάρει από το ξεκίνημα. Ο προπονητής είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας και εγώ μπορώ να γίνω πολύ καλύτερος υπό τις οδηγίες του».

Όσο για την ήττα  από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 8-2, ανέφερε: «Φυσικά και παρακολούθησα το παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη θέληση στην ομάδα για να βγούμε από αυτή την κατάσταση και σίγουρα δεν μας αξίζει αυτή η θέση. Δεν νομίζω ότι το εύρος της ήττας με έφερε εδώ. Η ομάδα με παρακολουθούσε πολύ καιρό». The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: