Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Νίκη να ‘ναι…!

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει για τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό, έστω και στο 89’.

Νίκη να ‘ναι…
Εδώ που έχουν φτάσει στον ΠΑΟΚ, κοιτούν μόνο τον στόχο και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με νίκες. Έστω κι αν εκείνες έρχονται στο 89’. Όλοι στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν κρύβουν πως έχουν βάλει στο μάτι το Κύπελλο και όχι μόνο την παρουσία τους στον τελικό.

Μπορεί η νίκη στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 να ήρθε με τα χίλια ζόρια και με αρκετά… μπερδέματα (λάθος Σανκαρέ και Μπαντή) αλλά αυτό δεν πτοεί τους Θεσσαλονικείς. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα που ήθελε και όπως να έχει, αυτός είναι που έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Βέβαια, υπήρχαν και οι σχετικές παραινέσεις από την διοίκηση για να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Ιβάν Σαββίδης ενθάρρυνε τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στους Αρκάδες αλλά ζήτηση να παίξουν ακόμα καλύτερα στην συνέχεια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: