Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ανανεώνει ο Αντριάνο!

Διαπραγματεύσεις με τον Αντριάνο φέρεται να έχει ξεκινήσει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2014.

Ανανεώνει ο Αντριάνο
Αποκτήθηκε από τη Σεβίλλη το 2010 και έχει αγωνιστεί σε 60 αγώνες πρωταθλήματος με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, σημειώνοντας 6 γκολ. Ο Αντριάνο είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να καλύψουν πολλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που τον καθιστά απαραίτητο σε κάθε προπονητή. Για αυτό το λόγο η διοίκηση της «Μπάρτσα» προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όπως αποκαλύπτουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Ισπανίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «El Mundo Deportivo» η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες, διερευνητικές συζητήσεις με τον μάνατζερ του Αντριάνο, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του.

Το τρέχον συμβόλαιο του Αντριάνο λήγει το καλοκαίρι του 2014 και η πρόταση που του έχει κατατεθεί, κάνει λόγο για νέο, διετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2016, όταν ο Βραζιλιάνος θα είναι 32 ετών.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: