Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Τον Νοέμβριο αποφασίζει ο Τσάμπι Αλόνσο!!

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να περιμένουν ως τον ερχόμενο Νοέμβριο για να μάθουν αν ο Τσάμπι Αλόνσο θα συνεχίσει την καριέρα του στη «Βασίλισσα», όπως αποκάλυψε ο πατέρας του παίκτη, Πέρικο.

Τον Νοέμβριο αποφασίζει ο Τσάμπι Αλόνσο
Είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Με την εμπειρία, αλλά και την τεχνική του, καταφέρνει να διακρίνεται τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Τσάμπι Αλόνσο θεωρείται απαραίτητος για τη «Βασίλισσα», με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Η διοίκηση της Ρεάλ έχει κάνει, ήδη, τις πρώτες της κινήσεις, προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο του διεθνούς μέσου, χωρίς, ωστόσο, να έχει επέλθει συμφωνία μέχρι στιγμής. Τον λόγο εξηγεί ο πατέρας του Τσάμπι, Πέρικο Αλόνσο, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Ο Τσάμπι δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και δεν πρόκειται να το κάνει πριν τον ερχόμενο Νοέμβριο. Πρώτα θέλει να καταλάβει αν θα είναι σε θέση να προσφέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά θα ξεκινήσει τις συζητήσεις με τη διοίκηση. Συνεπώς, όσα λέγονται και γράφονται αυτή την περίοδο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αποκάλυψε ο Πέρικο Αλόνσο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: