Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Εκνευρισμός και... απαντήσεις από Τσιώλη!!

Το 2-1 δίνει το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, όμως ο Αστέρας Τρίπολης έχει τις δικές του πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκνευρισμός και... απαντήσεις από Τσιώλη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιώλη:

«Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν το αβαντάζ. Σταθήκαμε καλά και μετά το γκολ νομίζω πως το ματς έγειρε προς τα εμάς. Δεν πετύχαμε το γκολ μετά το 1-1. Το πλεονέκτημα το έχει ο ΠΑΟΚ και θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Έχει το δικαίωμα όμως ο Αστέρας στο όνειρο και στο ότι μπορεί να είναι στον τελικό. Η μπάλα χτύπησε καθαρά σε παίκτη του ΠΑΟΚ στο γκολ μας. Μπορούσε να μετρήσει ως οφσάιντ αλλά το δίκαιο ήταν να μετρήσει σαν γκολ.

Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μας και τα έχουμε με την τύχη. Έδειξα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για να τονώσω τη ψυχολογία στους παίκτες μου. Με αυτά τα αποτελέσματα γιατί να μην βλέπουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι στα πλέι οφ; Αλλά τώρα αυτό αργεί και προέχει ο επαναληπτικός. Χάσαμε το πλεονέκτημα του 1-1. Τώρα πρέπει να πιέσουμε και όλοι ξέρουμε πόσο επικίνδυνοι είναι οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Καμαρά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Αστέρας: «Η αλήθεια είναι πως πιάνοντας την μπάλα ο Μπαντής, έπεσε ο Σανκαρέ πάνω του. Αλλά έτσι είναι. Έχει ο Σαλπιγγίδης τον τρόπο να μας στεναχωρεί».

Για το αντιντόπινγκ κοντρόλ: «Είμαστε η μοναδική ομάδα που είχαμε τελευταία δύο αντιντόπινγκ κοντρόλ για την διαφάνεια».

«Να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για τον εκνευρισμό αλλά ειπώθηκαν τόσα αυτές τις μέρες που ήταν εφιαλτικό. Οι δύο γονείς μου λείπουν από τη ζωή και άκουσα να βρίζουν τους γονείς μου και οφείλω να απαντήσω. 60 χιλιόμετρα από εδώ έγινε το ίδιο αποτέλεσμα και δεν ακούστηκε τίποτα. Όσο αφορά τον τρόπο που η ομάδα διαχειρίστηκε, μία ομάδα παίζει την ύπαρξη της και η άλλη ομάδα είναι αδιάφορη. Ενδεχομένως το ίδιο θα γινόταν και με τον ΠΑΟΚ αν η άλλη ομάδα δεν είχε εξασφαλίσει την σωτηρία της.

Ο μόνος που είχε δικαίωμα να παίξει και δεν ήρθε μαζί μας στο Χαριλάου ήταν ο Μπαρτολίνι. Έλειπαν δυο βασικές μονάδες, οι Φούλοπ και Περόνε. Οι κάρτες δεν μπορούσαν να δηλωθούν άλλη στιγμή. Ας αλλάξει τον κανονισμό η Superleague για να μη μετράνε οι κάρτες στα πλέι-οφ. Οι τρεις αποκρούσεις του Γλύκου ήταν απίστευτες στη Λειβαδιά, εμείς δεν τα καταφέραμε. Ο Αστέρας δεν έχει καμία υποχρέωση προς οποιονδήποτε και μη ξεχνάτε ότι η ομάδα αυτή είχε υποβιβαστεί εξαιτίας του Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: