Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

«Do or Die» για Μπαρτσελόνα!!

Ματς ζωής ή θανάτου χαρακτηρίζεται στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα το αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Do or Die» για Μπαρτσελόνα
Τα πράγματα είναι απλά για την Μπαρτσελόνα. Κερδίζει και πηγαίνει για πέμπτο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη, χάνει και επιστρέφει σπίτι της, αποκλεισμένη για δεύτερη φορά μέσα σε μια τριετία από τους «πράσινους».

«Ματς ζωής ή θανάτου» χαρακτηρίζει το αποψινό στο ΟΑΚΑ η ιστοσελίδα του συλλόγου. «Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και να επεκτείνει τη σειρά σε πέμπτο ματς, που θα γίνει στο ‘Παλάου Μπλαουγκράνα’», προσθέτει και καταλήγει:

«Η ιστορία του μπάσκετ είναι γεμάτη από ομάδες που κατάφεραν να επιστρέψουν από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. ‘Ποτέ μην υποτιμάτε την καρδιά του πρωταθλητή’, είχε πει το 1995 ο τότε προπονητής των Ρόκετς, Ρούντι Τομζάνοβιτς, όταν η ομάδα του είχε κερδίσει το πρωτάθλημα το 1994 και το 1995. Τώρα βρισκόμαστε σε μια νέα εποχή, αλλά το ίδιο μπορεί να ισχύσει για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, που έδειξαν σε όλο τον κόσμο τι μπορούν να κάνουν στο Final 8 του Κυπέλλου στη Βιτόρια. Αυτή την Πέμπτη, στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε 20.000 θεατές, η Μπαρτσελόνα θα παίξει ένα ματς ζωής ή θανάτου. Τίποτα πλην της νίκης δεν θα είναι αρκετό. Έχει το ταλέντο και την εμπειρία για να φέρει ξανά τη σειρά στη Βαρκελώνη».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: