Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Με την σφραγίδα του «Τόρο»

Δύο γκολ του Ντέστρο και ένα καταπληκτικό τέρμα του Τοροσίδη έδωσαν την νίκη 3-2 εκτός έδρας στην Ρόμα κόντρα στην Ίντερ, η οποία πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Με την σφραγίδα του «Τόρο»
Με τον Ντέστρο να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Τοροσίδη να βάζει την σφραγίδα του με ένα καταπληκτικό τέρμα η Ρόμα επικράτησε 3-2 εκτός έδρας την Ίντερ και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας όπου θα αντιμετωπίσει την Λάτσιο.

Οι ρωμαίοι βρέθηκαν πίσω σκορ στο 22ο λεπτό του αγώνα με τον Τζόναθαν της Ίντερ να ανοίγει το σκορ, γέρνοντας την πλάστιγγά υπέρ των γηπεδούχων για την πρόκριση, χάρη στο εκτός έδρας γκολ που είχε πετύχει στη Ρώμη στο πρώτο ματς.

Η Ρόμα όμως κατάφερε να αλλάξει τα πάντα με τον Ντέστρο. Με δύο γκολ, στο 55ο και στο 69ο λεπτό ο ιταλός άσος διαμόρφωσε 2-1 το σκορ υπέρ των ρωμαίων.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως ήταν η σειρά του Τοροσίδη… Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός βρέθηκε στην κορυφή της μεγάλης περιοχής, έπιασε ένα βολέ το οποίο δεν άφησε περιθώρια να αντιδράσει στον Χαντάνοβιτς, και διαμόρφωσε το 3-1, με όλους τους παίκτες της Ρόμα να πέφτουν επάνω στον Τοροσίδη!

Στο 80ο λεπτό ο Άλβαρες μείωσε σε 3-2 για την Ίντερ η οποία όμως ήθελε άλλα τρία γκολ για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: