Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μοίρασε μπράβο ο Βονόρτας!!

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Βονόρτας. Σύνθημα ανανέωσης στο ΔΣ της «Συμμαχίας».

Μοίρασε μπράβο ο Βονόρτας
Ο Γιάννης Βονόρτας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την απόδοση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) και στη σημερινή προπόνηση της ομάδας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Παράλληλα ζήτησε να αντιμετωπίσουν με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα το ματς της Κυριακής με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία αναπόφευκτα πλέον κακή σεζόν.

«Συγχαρητήρια για την απόδοση σας και την εμφάνιση σας κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίξατε πολύ καλά, παίξατε με μυαλό και καρδιά και για αυτό και είχατε μια τόσο καλή εικόνα», είπε ο Γιάννης Βονόρτας και πρόσθεσε: «Όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά αλλά στο παιχνίδι βγάλατε εσείς αυτά τα δυο στοιχεία και δείξατε τις δυνατότητες σας».

Όσο για τη συνέχεια, τόνισε: «Μας περιμένει πλέον ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στην Βέροια και θα πρέπει να κλείσουμε θετικά τη χρονιά. Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας και να πάρουμε τη νίκη».

«Πάμε σε γενική ανανέωση»

Χωρίς τον Γιάννη Αλαφούζο έγινε το ΔΣ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» λόγω ενός προσωπικού προβλήματος του προέδρου. Ο Χρήστος Παναγόπουλος που ηγήθηκε της συνεδρίασης έδωσε το σύνθημα για ριζική ανανέωση σε όλα τα επίπεδα.

«Θα προχωρήσουμε σε γενική ανανέωση. Τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός θα πορευθεί με χαμηλό μπάτζετ και νέα παιδιά», τόνισε ο αντιπρόεδρος. Πάντως κάποια μέλη διαφώνησαν και τόνισαν την ανάγκη να προστεθούν στην ομάδα κάποιοι έμπειροι παίκτες, που έλειψαν τη φετινή περίοδο.

Τη προσεχή Δευτέρα στη γενική συνέλευση των μετόχων ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να μιλήσει για οικονομικά και αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: