Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Καμμένος στο «metropolis»: «Ο Άρης είναι και αυτός θύμα του καθεστώτος»

Ο Πάνος Καμμένος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προ ημερών για το θέμα της ΑΕΚ, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στους φίλους του Άρη. Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τις παράγκες και τον Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


Για τις δηλώσεις του και το γεγονός πως προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο του Άρη:

«Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου. Εγώ αναφέρθηκα στην ΑΕΚ και στην ιστορική αυτή ομάδα που εξαιτίας κάποιων υποβιβάζεται και έχει φέρει σε άσχημη κατάσταση όσους είμαστε κοντά στην ομάδα. Δεν μίλησα για τον Άρη. Είμαι πολίτικος δεν κρύβω πως είμαι αεκτσής αλλά αυτήν την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα την πληρώνουν όλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα».


Για το αν είπε πως αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο δεν ήταν οπαδοί της ΑΕΚ:

«Αν κάποιος θέλει να λέει πως είναι οπαδός της ΑΕΚ και μπαίνει στο γήπεδο προκειμένου να υποστεί αυτά που θα υποστεί η ΑΕΚ, δεν είναι οπαδός, όπως δεν είναι οπαδός αυτός που θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του. Δεν έχω κάτι με τον Άρη που είναι ιστορικός σύλλογος και είναι και αυτός θύμα του καθεστώτος. Από όταν μπήκε στο στοίχημα το ποδόσφαιρο, ο καθένας κοιτάζει να πηγαίνει στο ταμείο εις βάρος των ομάδων και των πραγματικών φιλάθλων».


Για την εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ:

«Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, δε μπορώ να επιβάλω στη δικαιοσύνη τις αποφάσεις που θα πάρει».


Για το πώς έφτασε σε αυτή την κατάσταση το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Έγιναν κάποιοι εκατομμυριούχοι, παίζονται παιχνίδια με σκοπό το κέρδος. Βλέπουμε να στήνονται παράγκες, καλύβες και να εξαγοράζονται παιχνίδια. Όλα αυτά έχουν φέρει το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατάσταση».


Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπαίνει στον ΠΑΟΚ για να βγάλει λεφτά και να κάνει στοιχήματα. Άλλοι μπήκαν για να ξεπλύνουν χρήμα και εμφανίστηκαν ως εφοπλιστές. Οι περισσότεροι κλαίγονται πως χάσανε χρήματα αλλά έβγαλαν».


Για το τι πρέπει να γίνει για τη βελτίωση του αθλήματος:

«Να ξεκαθαρίσουν τις μαφίες που έχουν δημιουργηθεί και να γλιτώσουμε από αυτούς που χρησιμοποιούν το άθλημα για εξουσία και χρήμα».


Για το πως μπορούμε να πατάξουμε τη βία:

«Η βία των φιλάθλων έχει να κάνει με αυτούς που θέλουν να υπάρχει βία και επιδιώκουν να φύγουν οι φίλαθλοι μέσα από τα γήπεδα. Ας τα δούμε όλα, όλοι μας. Πιστεύω πως δεν υπάρχει οπαδός ομάδας που θέλει το κακό της άλλης ομάδας. Να παίρνουμε όλοι τα παιδιά μας και να πηγαίνουμε στο γήπεδο».


Για το αν θέλει να πέσει ο Άρης:

«Δεν υπήρχε αναφορά στον Άρη. Εγώ αναφέρθηκα στην ομάδα μου την ΑΕΚ. Στενοχωρήθηκα από την έκβαση της κατάστασης».


Για όσα ακούγονται περί αύξησης των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο καινούργιο πρωτάθλημα:

«Δε θέλω να πάρω θέση γιατί μετά θα παρεξηγηθώ. Δε νομίζω πως οι θέσεις αυτές πάντως είναι καθαρές».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: