Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

«Θετικό το ότι νικήσαμε»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου, στάθηκε ο Γιώργος Δώνης μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου στην Τούμπα.

«Θετικό το ότι νικήσαμε»
Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως το 2-1 επιτρέπει στην ομάδα του να προετοιμαστεί καλύτερα για τη ρεβάνς της Τρίπολης, θεωρώντας πως θα πρέπει οι παίκτες του να παίξουν επιθετικά. Πιστεύει πως μέχρι το γκολ της ισοφάρισης, η ομάδα του στεκόταν καλύτερα, όμως έμεινε εκτεθειμένη στη συνέχεια από τις αντεπιθέσεις, ενώ κατέληξε πως το γκολ του Αστέρα δεν είναι οφσάιντ, αν και έχουν μπερδευτεί όλοι με το σφύριγμα.

Αναλυτικά:

«Σε έναν ημιτελικό, σημασία έχει η νίκη και, επομένως, είναι θετικό το ότι νικήσαμε, έστω και στο τέλος. Εμείς πλέον έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, που μας επιτρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη ρεβάνς. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι να παρουσιαστούμε δυνατοί, να μην παίξουμε παθητικά για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη με την πρόκριση.

Μέχρι το σημείο της ισοφάρισης, λειτουργήσαμε καλά. Στο πρώτο μέρος, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο και μετά το γκολ της ισοφάρισης, δώσαμε ανοικτό γήπεδο στον Αστέρα που έκανε ευκαιρίες, αλλά η ουσία είναι πως βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη.

Θα πω ότι δεν ήταν οφσάιντ το 1-1. Αλλά, ο Ναβάρο εκτελεί από τη στιγμή που ο διαιτητής έχει σφυρίξει και, έτσι, η αντίδραση του Ιτάνζ δεν είναι αυτή που θα είχε αν το ματς συνεχιζόταν κανονικά. Πάντως, πιστεύω πως μετά το γκολ της ισοφάρισης δεν είχαμε την ίδια ένταση, με την οποία μπήκαμε στο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: