Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

«Κάτι βρώμικο παίζεται στην πλάτη της ΑΕΚ»

Σίγουρος πως κάτι… βρώμικο παίζεται στην πλάτη της ΑΕΚ, την οποία κάποιοι θέλουν να δουν να διαλύεται, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηλίας Ατματζίδης.

«Κάτι βρώμικο παίζεται στην πλάτη της ΑΕΚ»
Ο Ηλίας Ατματζίδης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ και τόνισε πως δεν μπορεί να κατηγορήσει κανέναν προπονητή για το αγωνιστικό κομμάτι που εμφάνισε η Ένωση, δεν έριξε ευθύνες στον κόσμο, ο οποίος πικράθηκε πάρα πολύ από όλα αυτά τα γεγονότα ενώ επισήμανε πως κάποιοι θέλουν το κακό της ΑΕΚ και παίζουν βρώμικο παιχνίδι πίσω από την πλάτη της.

Διαβάστε όσα είπε ο Ηλίας Ατματζίδης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Γιάννη Θειακό, Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Κυφωνίδη:

«Νομίζω πως ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Όλα αυτά που συνέβησαν είναι ντροπή. Σε όλο το διάστημα και όχι μόνο στο ματς με τον Πανθρακικό. Πραγματικά, πίστευα πως με την παρουσία του κόσμου θα κερδίζαμε αλλά κάτι δεν πήγε καλά. Θεωρώ πως το ρόστερ που έχει αυτή την στιγμή η ΑΕΚ είναι υπεραρκετό για να μείνει κατηγορία. Οι πολλές αλλαγές προπονητών δεν φέρνουν καλά αποτελέσματα. Είμαι της άποψης πως ο προπονητής που αρχίζει και σχεδιάζει την ομάδα πρέπει να τελειώνει και την περίοδο και να πάρει την ευθύνη που του αναλογεί. Τώρα ποιον θα πρωτοκατηγορήσουμε; Τον Βλάχο; Τον Λίνεν; Ή τον Δέλλα; Αν είναι δυνατόν!».

Για τον κόσμο: «Ο μόνος που δεν έχει ευθύνη για αυτό που συνέβη φέτος είναι ο κόσμος. Όταν παίζονται σε ένα ματς τόσα πολλά, θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη αστυνομική φύλαξη. Η αστυνομία είδε στο πρώτο συμβάν τι πήγε να γίνει. Και σκέφτομαι εγώ, δεν μπορούσε να επέμβει η αστυνομία για να προστατεύσει την ομάδα; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να έχει την ευθύνη αλλά σίγουρα δεν την έχει ο κόσμος που είναι πικραμένος».

Για το ποιος φταίει που έχει έρθει η ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση: «Η ΑΕΚ δεν χρειαζόταν παραπάνω ρόστερ για να μείνει στην κατηγορία. Μόνο η φανέλα φτάνει. Εγώ δεν θέλω να κάνω τα καραγκιοζιλίκια που είδα τελευταία πως κερδίζουν οι άλλες ομάδες. Δεν θέλω να ρίξω τα βάρη σε άλλους. Εγώ θέλω να με σέβονται και όχι να με λυπούνται. Δεν μπορεί να βγαίνει ο κάθε Κομπότης και να λέει πως θα διαλύσει την ΑΕΚ και θα την ρίξει και να μην βγαίνει κάποιος να την υπερασπιστεί. Ή επίσης την Κυριακή με ποιο δικαίωμα ο Τριτσώνης δεν βγαίνει να συνεχίσει το ματς από την στιγμή που είχε όλες τις διαβεβαιώσεις; Από ποιον απειλήθηκε για να μην το συνεχίσει. Κάτι βρώμικο παίζει στην πλάτη της ΑΕΚ».

Για το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο: «Πλέον είναι πολύ δύσκολο από ψυχολογικής πλευράς. Πιστεύω πως από όλο αυτό θα βγει πιο δυνατή η ομάδα. Φυσικά και πιστεύω πως θα νικήσει στο Περιστέρι. Ποδόσφαιρο πάνε να παίξουν. Δεν είναι ακατόρθωτο. Τα παιδιά πρέπει να είναι πιο δυνατά και να ξεπεράσουν όλο το σοκ και πρέπει να παλέψουν για τη νίκη και για την ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: