Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν …Άρης!!

Πριν τρεις μέρες ο Αστέρας έφαγε πεντάρα από τον Άρη, όμως απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που ξέρουμε. Εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι επιπέδου Άρη! «Ντου στα Αποδυτήρια» μετά τον ημιτελικό ΠΑΟΚ – Αστέρα Τρίπολης.
Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, και ειδικά το β’ ημίχρονο, περισσότερο πιθανό ήταν να βάλει δεύτερο και τρίτο γκολ ο Αστέρας, παρά ο ΠΑΟΚ. Ειδικά από το 1-1 και μετά το παιχνίδι έγειρε για την ομάδα της Τρίπολης και ο Δικέφαλος έμοιαζε κλαταρισμένος. Μια ταχύτητα πίσω έμενε και ο Αστέρας έφευγε συνέχεια σφαίρα στην κόντρα.
Βαρύ πυροβολικό
Το ότι ο ΠΑΟΚ δίχως να πιάσει μεγάλη εμφάνιση κατάφερε να σκοράρει δυο φορές, είναι επειδή έχει και δυο παίκτες με έφεση στο γκολ. Είναι το βαρύ πυροβολικό του ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης, που ξέρουν πάντα να είναι μέσα στις φάσεις και να μην κλωτσάνε τις ευκαιρίες.
Ίσως πιο εύκολη η ρεβάνς
Από εκεί και πέρα, το δεύτερο παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί τελικά πιο εύκολο για τον ΠΑΟΚ. Με την έννοια ότι απόψε παραλίγο να την πατήσει μόνο όταν ανοίχτηκε μετά το 1-1. Εκεί κινδύνεψε πραγματικά ο ΠΑΟΚ. Και ο Αστέρας ήταν κίνδυνος – θάνατος στην αντεπίθεση.
Να κοντρολάρει
Στην Τρίπολη, λοιπόν, μπορεί να είναι διαφορετικό το παιχνίδι και ο Δικέφαλος να το κοντρολάρει καλύτερα, αφού κατάφερε κιόλας να κερδίσει στην Τούμπα. Αν, πάντως, βρεθεί να κυνηγάει στο σκορ, τότε ίσως να έχει πάλι πρόβλημα.
Οι τελικές
Ο Αστέρας, πάντως, είχε δοκάρια, τετ-α-τετ, ευκαιρίες. Δεν είναι τυχαίο ότι στο α’ μέρος τα στατιστικά με τις τελικές ήταν 7-2 και στο τέλος το κοντέρ έγραψε 14-12. Κι εντός εστίας 3-6.
Ο αγνώριστος και ο γνωστός
Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ δεν ήταν… Άρης, τρόπος του λέγειν. Πριν τρεις μέρες ο Άρης έριξε πέντε στον Αστέρα. Έναν Αστέρα αγνώριστο, πάντως. Στην Τούμπα, όμως, ήταν ο Αστέρας που ξέραμε. Και παραλίγο αυτός να ρίξει πολλά γκολ στον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μετά το ματς στο Κλ. Βικελίδης, είχε δημιουργηθεί και κλίμα στον ΠΑΟΚ για τον Αστέρα του Τσιώλη. Μέχρι και με νέα πεντάρα «απειλούσαν» κάποιοι. Φαίνεται, όμως, πως ο Αστέρας …συνήλθε την κατάλληλη στιγμή και θύμισε την ομάδα που θαυμάσαμε όλοι στη σεζόν που διανύουμε. Όσο για τη ρεβάνς, το Σάββατο του Λαζάρου (27/4) θα δούμε ποιος θα αναστηθεί και θα κάνει Πάσχα περιμένοντας τον τελικό…
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: