Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

«Θα ήμουν βλάκας να έπαιρνα την ΑΕΚ έτσι…»

Τις οποιεσδήποτε φήμες περί κίνησης της ΑΕΚ για να πάρει το ΑΦΜ του Απόλλωνα Σμύρνης διέψευσε ο πρόεδρος της ομάδας, Σταμάτης Βελλής.

«Θα ήμουν βλάκας να έπαιρνα την ΑΕΚ έτσι…»
Τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ σε ό,τι αφορά το μέλλον της. Ένα από αυτά έκανε λόγο περί αγοράς ΑΦΜ άλλης ομάδας και δη αυτό του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Σταμάτης Βελλής όμως διέψευσε ότι φήμες υπήρχαν και τόνισε πως αν έπαιρνε την ΑΕΚ με αυτόν τον τρόπο θα ήταν βλάκας!

Διαβάστε όσα είπε ο Σταμάτης Βελλής στον «Αrena 89,4 FM» της Θεσσαλονίκης:

«Είναι πολύ λογικό να εγείρονται τέτοια θέματα στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Το κατανοώ. Κοιτάξτε όμως, παιδιά, εγώ δεν είμαι παράγοντας, αλλά οπαδός. Για να καταλάβετε, πολλές φορές λέω πράγματα που δεν έπρεπε να τα λέω. Και αυτό γιατί έχω πιο πολύ οπαδιλίκι μέσα μου. Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που πηδάνε από ομάδα σε ομάδα, ας μην μπούμε σε ονόματα. Εγώ είμαι γέννημα-θρέμμα Απολλωνιστής. Έχω ζήσει χαρές και απίθανες στιγμές με αυτή την ομάδα και από τη στιγμή που είχα τη δυνατότητα να τη βοηθήσω, το θεώρησα χρέος μου και υποχρέωσή μου».

Για το ΑΦΜ για το οποίο ακούγεται πως έχει πάρει η ΑΕΚ από τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Αν, λοιπόν, αυτός ήταν ο σκοπός μου, να πάρω την ΑΕΚ, θα ήμουν βλάκας να το έκανα με αυτό τον τρόπο (σ.σ.: ΑΦΜ). Γιατί να μην την έπαιρνα πιο εύκολα με τόσες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου που έχουν γίνει; Με όλα αυτά τα λεφτά που έχω ξοδέψει στον Απόλλωνα θα μπορούσα να πάρω την ΑΕΚ, αλλά δεν διανοήθηκα ποτέ κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: