Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σκαρμούτσος στο «Metropolis»: «Ο ΠΑΟΚ είναι «πικάντικος» και δεν σε αφήνει να τον βαρεθείς»

Ο σεφ του «Makedonia Palace», Δημήτρης Σκαρμούτσος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει, για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που του έχουν κάνει εντύπωση αλλά και τι «γεύση» του βγάζει ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα.

Αρχικά αναφέρθηκε για το «Makedonia Palace» και τα εγκαίνια που γίνονται σήμερα:

«Σήμερα γίνονται τα εγκαίνια και όπως καταλαβαίνεται γίνεται ο σχετικός χαμός. Ήταν κρίμα που τόσο καιρό αυτό το ξενοδοχείο ήταν κλειστό. Ο κ. Σαββίδης έχει κάνει πολύ καλές επιλογές ανθρώπων που πλαισιώνουν «Makedonia Palace» . Αρχικά παραλάβαμε... στάχτες αλλά μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κάναμε πολύ καλή δουλειά.»

Στην συνέχεια μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη και τα συμπεράσματα που έβγαλε:

«Δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει για το ποδόσφαιρο, θεωρώ όμως πως ο κ. Σαββίδης έκανε και συνεχίζει να κάνει εξαιρετικές επιλογές που ο κόσμος δεν μπορεί να δει. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι όλοι οι συνεργάτες του είναι πολύ χαμηλών τόνων, προτιμούν να μιλούν με έργα και όχι με λόγια. Όταν κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι εννοούνε αυτά που λένε, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πω το ναι και να αναλάβω αυτή τη δουλειά..»

Για το αν του έχει κάνει κάποιος από τους παίκτες του ΠΑΟΚ εντύπωση:

«Με τον Κατσουράνη και τον Σαλπιγγίδη έχουμε γνωριστεί παλαιότερα και είναι δύο ξεχωριστά παιδιά. Ο Σαλπιγγίδης είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και όλοι ξέρουμε πως αγαπάει την ομάδα.»

Για τον Γιώργο Δώνη:

«Ξέρω και ακούω ότι γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του Γιώργου Δώνη. Για ?μένα η δουλειά που κάνει ο κ. Δώνης είναι εξαιρετική. Θεωρώ πως είναι ο Έλληνας προπονητής που μπορεί να πάει μπροστά το Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και ΠΑΟΚτσής.»

Για το τι «γεύση» του βγάζει ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα:

«Ο ΠΑΟΚ και τώρα αλλά και σε άλλες εποχές είναι πολύ «πιπεράτος». Το πιπέρι δεν είναι κακό, σημαίνει δυναμισμός. Είναι «πικάντικος» ο ΠΑΟΚ και δεν σε αφήνει ποτέ να τον βαρεθείς.»

Για το αν έχει δει κάποιο ματς του ΠΑΟΚ:

«Είχα πάει στον αγώνα με τον Πλατανιά στην Κρήτη και στο ματς με την Βέροια στην Τούμπα. Μου είχε κάνει εντύπωση στον αγώνα με τον Πλατανιά, που ήταν 40 οπαδοί του ΠΑΟΚ και φώναζαν από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, χωρίς να σταματήσουν λεπτό.»
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: