Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μπουμσόνγκ, ένας γενικός διευθυντής…!!

Ο Μπουμσόνγκ απουσιάζει με άδεια από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού διότι έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Γάλλος εγκαινίασε στο Παρίσι τα 5Χ5 γηπεδάκια του, έχοντας το πόστο του γεν. διευθυντή!

Μπουμσόνγκ, ένας γενικός διευθυντής…
Γενικος διευθυντής είναι από την Τετάρτη ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος απουσιάζει με άδεια από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Βέβαια όπως φαίνεται από την διάθεσή του παίκτη αλλά και της ομάδας, το συμβόλαιο του θα «σπάσει» οπότε η άδεια του, βγήκε πιο εύκολα.

Ο διεθνής αμυντικός έχει μεταβεί στο Παρίσι για τα εγκαίνια της πρώτης επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Αφού ανέλαβε το πόστο του γενικού διευθυντή της «Elite 5 Soccer» με έξι γηπεδάκια 5Χ5 των οποίων είναι μέτοχος. Η εταιρεία διαθέτει και γυμναστήρια.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι και άλλοτε συμπαίκτες του όπως οι Μαλουντά, Γκομίς, Ντεσαιγί και Τιράμ, Ντακούρ, Νταμπό, Ντουμπέ, Γκοναλόνς, Γκρενιέ, Ουμτιτί, Βερκούτρ και Καπό.

«Ανακάλυψα το σπορ όταν ήμουν στην Λυών και με γοήτευσε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο χώρο μέσω ενός φίλου και θελήσαμε να κάνουμε ένα συγκρότημα με γήπεδα 5Χ5 καθώς θεωρούμε ότι η περιοχή είναι εξαιρετική για κάτι τέτοιο. Αρχικά ο δήμαρχος του Παρισιού δεν ήθελε ένα τέτοιο έργο, αναζητούσε κάτι ποιοτικό. Αφού τον πείσαμε θεωρώ ότι αυτό που δημιουργήσαμε είναι αρκετά ποιοτικό» ήταν οι δηλώσεις του Γάλλου σχετικά με το νέο του εγχείρημα.

«Είμαι εντυπωσιασμένος απο αυτό που δημιούργησε ο Μπουμσόνγκ και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει» δήλωσε ο Ρεμί Βερκούτρ.

«Είναι πανέμορφο, καταπληκτικός χώρος, όταν ήμουν μικρότερος ήθελα να παίζω ποδόσφαιρο σε τέτοιους χώρους αλλά δεν είχαμε την δυνατότητα, καθώς δεν υπήρχαν τέτοιες εγκαταστάσεις» ήταν τα λόγια του Γκομίς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: