Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

«Όνειρό μου να παίξω στη Ρεάλ»

Την επιθυμία να αγωνιστεί στην Primera Division και γιατί όχι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Τζούλιαν Ντράξλερ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.

«Όνειρό μου να παίξω στη Ρεάλ»
Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Τζούλιαν Ντράξλερ, μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της Marca.

Ο Γερμανός χαφ εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο ισπανικό πρωτάθλημα, αν και ο μάνατζέρ του τόνιζε ότι για το μέλλον του θα αποφασίσει η Σάλκε (δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016).

«Έχω πει στο παρελθόν ότι θα μου άρεσε να παίξω στην Ισπανία. Είμαι περήφανος για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Αποτελεί όνειρο για εμένα να παίξω εκεί»., ανέφερε αρχικά ο 20χρονος μέσος και συνέχισε:

«Τη φετινή σεζόν τα πηγαίνω εξαιρετικά. Έχω πετύχει οχτώ γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Στη συνέχεια, ο νεαρός παίκτης υπογράμμισε: «Από την εποχή που ήμουν πολύ μικρός μεγάλωσα με αυτή την ομάδα, αφού η οικογένειά μου είναι όλοι οπαδοί της Σάλκε. Ωστόσο, θα ήθελα να παίξω στην Ισπανία. Κάθε εβδομάδα προσπαθώ να δω τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Δεν χάνω ποτέ τα μεταξύ τους ντέρμπι».

Καταλήγοντας, ο Ντράξλερ τόνισε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αισθάνομαι περήφανος που τους αρέσει το αγωνιστικό μου προφίλ. Αποτελεί όνειρο για μένα να παίξω σε αυτή την ομάδα. Επίσης, έχω μιλήσει με τον Εζίλ στην εθνική Γερμανίας για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στη Μαδρίτη. Τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι χαρούμενος εκεί». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: