Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Στεφανίδης:"Προσωπική μου τοποθέτηση και όχι του "Άρης Ενότητα, να παραμείνει πρόεδρος ο Σκόρδας"

Ο πρόεδρος του πρώην υποψήφιου σχήματος για τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης «Άρης Ενότητα», Παναγιώτης Στεφανίδης, φιλοξενήθηκε στον «ARENA 89,4 FM» και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από μια τοποθέτηση που έκανε χτες, ενώ δήλωσε και την στήριξη του στον Σκόρδα και την παραμονή του στην προεδρεία των «κιτρινόμαυρων».

Αρχικά, επεσήμανε: «Για μένα δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Δεν υπάρχει περίπτωση να σωθεί η ΑΕΚ, αν είναι να δικαιωθεί, ας μην ασχολούμαστε καλύτερα. Ο Άρης δύο φορές για ανάλογες περιπτώσεις τιμωρήθηκε, την μία υποβιβάστηκε για την είσοδο των φίλων του στο ματς με τον Ηρακλή και την άλλη για ένα πλαστικό μπουκαλάκι πέρυσι με τον Αστέρα Τρίπολης. Νομίζω το κατηγορητήριο και βάσει του ΚΑΠ, την «καίει».

Για την προσωπική τοποθέτηση που έκανε χτες: «Έκανα μια προσωπική τοποθέτηση. Καταρχάς υπήρχαν πολλές παρεξηγήσεις, καθώς δεν αποτελεί θέση του «Άρης Ενότητα». Με αυτούς που ήμασταν τότε και κατεβήκαμε να αλλάξουμε το καθεστώς που υπήρχε στον Άρη το 2011, τους αγαπάω όπως θα κάνω πάντα, ασχέτως αν τώρα έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εγώ ως μέλος του Αρειανού λαού, ήθελα να εκφράσω την άποψη μου κι αυτό έκανα, απλώς».

Για τις επερχόμενες εκλογές: «Θεωρώ πως δεν θα υπάρχει ενδιαφέρον να πάει κάποιος να διοικήσει τώρα την ΠΑΕ Άρης. Ούτε θεωρώ πως πρέπει να φύγει ο Λάμπρος Σκόρδας. Ακόμη και τώρα, ο Σκόρδας δεν μπορεί να σχηματίσει σχήμα για να πάει να κερδίσει τις εκλογές, καθώς δεν έχει καθαρή εικόνα για τα οικονομικά του συλλόγου, αφού χτες, από ότι ξέρω, του παραδόθηκε το λογιστήριο της ΠΑΕ".

Για το αν πρέπει να συνεχίσει ο Σκόρδας ως πρόεδρος και την δυναμική του συλλόγου: «Κι εγώ ψήφισα να επιστρέψει ο Σκόρδας, αλλά να ξέρουμε που πορευόμαστε και πως. Να ξεκαθαρίσουμε ποιος θα είναι ο ρόλος της Λέσχης, θα είναι όντως μεγαλομέτοχος της ομάδας. Να δούμε αν μπορούμε να προσελκύσουμε επενδυτές ή αλλά επενδυτικά fund. Ο Άρης είναι τεράστιο κλαμπ, μέσα στα 5 κορυφαία της Ελλάδας, διαπίστωσα στους 5 μήνες που ήμουν εκεί πως έχει τεράστια έσοδα και για κάποιον που θα θέλει να επενδύσει, θα έχει και κέρδη".

Για το αν θα κατέβει ο Σκόρδας με υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές για Δ.Σ. της ΠΑΕ: « Είναι θέμα του κ. Σκόρδα αν θα κατέβει στις εκλογές με υποψηφιότητα. Θεωρώ και εγώ πως πρέπει να περιμένουμε λίγο, γίνονται λίγο βιαστικά οι διαδικασίες. Υπάρχει και το ενδεχόμενο που είπε ο κ. Γρόλλιος, δηλαδή να υπάρξει ένα προσωρινό Δ.Σ. και να γίνουν με ηρεμία και άνεση οι εκλογές".

Τέλος, είπε για το ματς στην Ξάνθη την επόμενη Κυριακή: «Το μυαλό όλων μας πρέπει να είναι στο ματς της Ξάνθης, πρέπει να κερδίσουμε, όλα τα άλλα θα τα δούμε μετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: