Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Χωρίς εισιτήριο δεν έχει… Ξάνθη!

Προκειμένου να αποφύγουν τις κακοτοπιές, η ΠΑΕ Άρης συνιστά στους φίλους της ομάδας που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αγώνα με την Ξάνθη (21/4), να μην μεταβούν στην ακριτική πόλη.

Χωρίς εισιτήριο δεν έχει… Ξάνθη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει προς τον κόσμο της ομάδας μας -για την καλύτερη εξυπηρέτησή του και την αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας της τελευταίας στιγμής- ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη (21/04, 19:00) όσοι μεταβούν στην πόλη της Θράκης θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η προσέγγιση του γηπέδου στα Πηγάδια χωρίς εισιτήριο.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή σε όλους που θα ταξιδεύσουν την Ξάνθη και επισημαίνει ότι θα υπάρχει συνεχής περιφρούρηση και προστασία, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή προβοκατόρικη ενέργεια, η οποία μπορεί να βλάψει τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Άλλωστε ο κόσμος του ΑΡΗ σε όποιο γήπεδο κι αν παίζει η αγαπημένη μας ομάδα έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής αφοσίωσης, συμπαράστασης και συμπεριφοράς.

Η διάθεση των εισιτηρίων, τα οποία κοστίζουν 25 ευρώ, θα ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα (18/04) από το ARIS MOBILE (18:00-21:00) και είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το πέταλο του γηπέδου στα Πηγάδια, ενώ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κάνει γνωστό ότι δεν θα παραλάβει προσκλήσεις από την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: