Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Θέλει να παίξει στο Μόναχο ο Πουγιόλ!!

Αγώνα δρόμου για να είναι απόλυτα έτοιμος στον πρώτο ημιτελικό του Champions Laegue κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου κάνει ο Κάρλες Πουγιόλ.

Θέλει να παίξει στο Μόναχο ο Πουγιόλ
Την μεγάλη έκπληξη στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου είναι πιθανό να αποτελέσει ο Κάρλες Πουγιόλ.

Αν και ο Ζόρντι Ρόουρα απέκλεισε πριν από λίγες μέρες το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» προσπαθεί να επιταχύνει την αποθεραπεία του και να παίξει σε αυτό το κρίσιμο ματς.

Αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι πως θα είναι «παρών» στο δεύτερο ματς που θα γίνει στο Καμπ Νου.

Ο διεθνής στόπερ είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο στις 15 Μαρτίου και ως στόχος είχε τεθεί η συμμετοχή του στο φινάλε της σεζόν, ώστε να μην έχει κάποιο νέο πρόβλημα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως θα επιστρέψει σε περίπου έξι με οχτώ εβδομάδες. Δηλαδή, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπορούσε να παίξει την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, το παιχνίδι με την Μπάγερν είναι προγραμματισμένο οριακά σε αυτό το διάστημα και ο Πουγιόλ δεν θέλει να το χάσει, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ηγετική του φυσιογνωμία.

Ο σκληροτράχιλος αμυντικός παρουσιάζεται αισιόδοξος για την επιστροφή του, αν και απομένουν οι γνωματεύσεις των γιατρών της Μπαρτσελόνα για το ματς της επόμενης Τρίτης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: