Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Μαλεζάς: «Δεν είναι εύκολη η κλήρωση»


Το εγκώμιο του ΠΑΣ Γιάννινα έπλεξε ο Στέλιος Μαλεζάς, με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου “Hellas On Line”. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα των Ιωαννίνων είναι «δυνατή» και έχει ως πλεονέκτημα την έδρα της και τον… κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. «Είναι ακόμη μακριά. Θα δούμε τότε τι θα κάνουμε και πώς θα το διαχειριστούμε», τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς:

Για την κλήρωση: «Δεν είναι εύκολη κλήρωση. Μέσα στην έδρα του ο ΠΑΣ είναι δυνατός, ενώ δεν είναι και καλό το γήπεδο, όπως θυμάμαι. Πρώτα όμως έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μετά βλέπουμε. Είναι πολύ μακριά ακόμη. θα δούμε τότε τι θα κάνουμε και πώς θα το διαχειριστούμε».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι και πάμε για τη νίκη. Είναι μία μεγάλη ομάδα και τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με καλά αποτελέσματα. Εμείς δεν θα το δούμε σαν μειονέκτημα. Για εμάς είναι ευκαιρία να πάρουμε αποτέλεσμα, γιατί είμαστε εμείς σε καλή κατάσταση. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν μπορούν να παρακολουθούν ένα παιχνίδι οι οπαδοί και των δύο ομάδων. Σε αυτό φταίνε και οι διοικήσεις και οι οπαδοί… όμως το θέμα για εμάς είναι το παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: