Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Χωρίς κόσμο, αλλά με Εστογιανόφ στην Τρίπολη


Φάση από τον αγώνα Πανιώνιος - ΑΕΚ Ο Πανιώνιος δεν θα μπορέσει να έχει την συμπαράσταση των οργανωμένων οπαδών του στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης πάντως, αναμένεται να διαμαρτυρηθούν, καθώς οι δικοί τους οπαδοί δεν έχουν προξενήσει πουθενά επεισόδια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, αναφέρει: "Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στην Τρίπολη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα, λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που επιβάλλεται σε όλες τις Π.Α.Ε.

Τη συγκεκριμένη απόφαση κοινοποίησε τηλεφωνικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Super League κ. Κομνηνός στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ κ. Κορκίδη Παύλο".

Στο μεταξύ, ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οτι μετά από τη σύσκεψη των αστυνομικών μέτρων που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τον αγώνα Πανιώνιος - Ολυμπιακός, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2009 - 2010, αποφασίστηκε οτι, αφενός δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας και αφετέρου οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια ΜΟΝΟ με την επίδειξη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Την ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ μπορούν να εκδόσουν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου μέχρι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου από τα γραφεία της Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. Από την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα εκδίδονται άλλες κάρτες φιλάθλου, οπότε και θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα.

Όσοι διαθέτουν Κάρτα Φιλάθλου ή Διαρκείας θα μπορούν να εκδόσουν εως δυο εισιτήρια επιπλέον".

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να είναι δεδομένη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τρίπολης. Αντίθετα ο Τζαβέλλας δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον η συμμετοχή του θα κριθεί την Παρασκευή.

Ο Εμίλιο Φερέρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μπόσκο Μπάλαμπαν, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των 4 καρτών που έχει συμπληρώσει, ενώ φυσικά δεν υπολογίζεται και ο Ομο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στην Φυλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: