Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

«Τρέλα» για τον Άρη

«Τρέλα» για τον Άρη

Στιγμές από το… ένδοξο παρελθόν ξαναζούν στον Άρη. Αυτό που βιώνουν οι άνθρωποι του συλλόγου, οι υπάλληλοι των γραφείων της ΠΑΕ και κυρίως όσοι ασχολούνται με το σημαντικό θέμα της διακίνησης των εισιτηρίων, μαρτυράει ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, ο Άρης θα αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που θα «βράζει από ενθουσιασμό και θα σφύζει από ζωντάνια και παλμό», σε ένα γήπεδο του οποίου η εικόνα -όσον αφορά στην πληρότητα-θα είναι πολλή καλύτερη από αυτή του τοπικού ντέρμπι με τον Ηρακλή και ισάξια με εκείνη κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, στις 4 Αυγούστου, αλλά και με την Σαραγόσα λίγο παλιότερα(το Σεπτέμβριο του 2007).
Όλες οι ενδείξεις, με βάση την κίνηση που παρατηρείται όλες αυτές τις μέρες και τη ζήτηση που κορυφώνεται ώρα με την ώρα, συνηγορούν ότι τα εισιτήρια θα εξαφανιστούν μέχρις ενός και το βράδυ της Κυριακής, οι πάντες πλέον θα μιλούν για το νέο φετινό ρεκόρ(το προηγούμενο με τον Ηρακλή όπου κόπηκαν 15.910 εισιτήρια).

Ζωηρή κίνηση και ατελείωτο πάθος

Τη Δευτέρα το πρωϊ σήμανε ο πρώτος συναγερμός για τον κόσμο του Άρη. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ έδωσε το έναυσμα για τις συνηθισμένες ουρές. Περισσότερα από 500 εισιτήρια(όπως γράψαμε και στο ρεπορτάζ της Τρίτης) έγιναν καπνός εν ριπή οφθαλμού. Η κίνηση διπλασιάστηκε την επόμενη μέρα και τις δύο τελευταίες ο ενθουσιασμός και η ζήτηση χτύπησαν …κόκκινο.
«Αυτό που γίνεται με την αγορά των εισιτηρίων και τα τηλέφωνα που μας παίρνουν τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από την επαρχία είναι φοβερό», μας είπαν από τα γραφεία του ARIS MOBILE. «Το πάθος του κόσμου για να δεί την ομάδα από κοντά είναι ατελείωτο».
Με δεδομένο ότι όσο πλησιάζει η μέρα του ματς και το ενδιαφέρον θα γίνεται μεγαλύτερο , κύκλοι της ΠΑΕ και άτομα που γνωρίζουν πολύ καλύτερα πρόσωπα και καταστάσεις εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι θα καλυφθεί- και με το παραπάνω- η πληρότητα του γηπέδου. Δηλαδή με βάση τα 11.000 διαρκείας και τα 10.000 -περίπου-εισιτήρια που τυπώθηκαν, στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν πρόκειται να πέφτει ούτε …καρφίτσα. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: