Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Κοντά σε Σαγκανόφσκι ο Ατρόμητος


Ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι της Σαουθάμπτον Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρεκ Σαγκανόφσκι είναι ο Ατρόμητος. Ο Πολωνός επιθετικός φαίνεται διατεθειμένος να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ομάδα του Περιστερίου, ενώ μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και η παρουσία του συμπατριώτη του Μάρτσιν Μπαζίνσκι.

Αλλωστε οι δύο παίκτες, εκτός από φίλοι, έχουν και τον ίδιο μάνατζερ με αποτέλεσμα το έργο της διοίκησης του Ατρόμητου για την απόκτηση του παίκτη να γίνεται αυτομάτως και πιο εύκολο.

Στον αγωνιστικό τομέα, το παιχνίδι με την Καβάλα έχει κεντρίσει πλέον το ενδιαφέρον όλων στις τάξεις της ομάδας. Ο Κάρλος Μπλένχιο προβληματίζει τον Γιώργο Δώνη, καθώς δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Την Παρασκευή το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 17.30 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με την Καβάλα. Το Σάββατο θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 14.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρες 1- 2- 4: 20 Ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής ταυτότητας), Θύρα 7: 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: