Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Κωφίδης: "Σημασία έχει ο ρυθμός"


Ο Σάββας Κωφίδης Έλεγχο του ρυθμού του αγώνα και του ίδιου του αγώνα ζήτησε από τους παίκτες του ο Σάββας Κωφίδης ενόψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα, όπως αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του, την οποία ανέβασε η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής.

Η δήλωση του τεχνικού του Ηρακλή, έχει ως εξής: "Κάθε παιχνίδι μας είναι κρίσιμο βαθμολογικά και όλοι μας έχουμε αντιληφθεί τη σημασία των αγωνιστικών υποχρεώσεων, που έχουμε μπροστά μας. Αντίπαλός μας, αυτή τη φορά, μια πολύ καλή ομάδα, οργανωμένη, με έμπειρο και αξιόλογο έμψυχο δυναμικό, επικίνδυνη και ικανή σε όλες τις γραμμές της. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ομάδα, που δεν της αξίζει, βάσει δυναμικής, η θέση στην οποία βρίσκεται στο βαθμολογικό πίνακα.

Πρόκειται για αγώνα, στον οποίο και οι δύο αντίπαλοι έχουν στόχο την επιτυχία, για να ανασάνουν με μεγαλύτερη άνεση. Αυτός είναι ο δικός μας στόχος και, για να τον πετύχουμε, οφείλουμε να αγωνιστούμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με όλες τις δυνάμεις μας. Το βασικό είναι ο έλεγχος του παιχνιδιού και ο έλεγχος του ρυθμού. Δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση και θέλουμε να βγάλουμε την προσπάθειά μας στο γήπεδο σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα".

Απών ο Λέκι από το Αλκαζάρ
Ο Λέκι επιχείρησε να περάσει σε ατομικό πρόγραμμα, αλλά οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεν του το επέτρεψαν, κάτι που σημαίνει ότι δεν συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες συμμετοχής στον αγώνα. Παράλληλα ο Σαρακατσάνος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και λόγω των στενών χρονικών περιθωρίων είναι πολύ δύσκολο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι.

Κατά τα άλλα, ο Πιλότο συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμά του.
Η ομάδα, αύριο, Παρασκευή (22/01), θα προπονηθεί στις 14:30, στην Μίκρα. Στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος για τη Λάρισα, με το λεωφορείο της ΠΑΕ.

Πληρώθηκαν οι παίκτες
Περίπου 300 χιλιάδες ευρώ κατέβαλε σήμερα ο Αντώνης Ρέμος και τα χρήματα αυτά μπήκαν στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών. Προκειμένου να αγωνιστούν με... ηθικό ακμαίο και μετά από σημαντικό χρονικό διάστημα που ξεπέρασε τους τρεις μήνες, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είδαν το χρώμα του χρήματος. Ο Αντώνης Ρέμος στάθηκε συνεπής στις εξαγγελίες του, αφού μόλις χθες ανακοίνωσε ότι εφόσον ο Λαντάνι δεν υφίσταται, θα μεριμνήσει ο ίδιος για τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: