Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Προσωρινό… κώλυμα με Κουρζ για Άρη

Ο χρόνος περνάει και στον Άρη θέλουν να τελειώνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα με το θέμα του Ντράγκαν Λάμποβιτς. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται με το πέρας της αγωνιστικής που έρχεται και πλέον ο Άρης θα έχει το δικαίωμα για δύο αλλαγές στο ρόστερ του μέχρι την έναρξη των πλέι οφ. Βέβαια το ζήτημα του δανεισμού του Ντράγκαν Λάμποβιτς βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με αυτό του Ρομπ Κουρζ, που ενδεχομένως να είναι ο αντικαταστάτης του Σέρβου.
Στο θέμα λοιπόν του Αμερικανού παρατηρήθηκε ένα προσωρινό… κώλυμα που έχει να κάνει με το «μπάι άουτ» που έχει στο NBDL, μιας και τώρα αγωνίζεται στα «Τρελά Μυρμήγκια» του Φορτ Γουέιν όπου έχει 17.8 πόντους, 11.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο (80.9% στις βολές, 52.3% στα δίποντα, 44.3% στα τρίποντα) και το ύψος του οποίο αγγίζει τις 35.000 δολάρια. Ένα νούμερο αρκετά υψηλό για να φέρεις έναν παίκτη που θα παίξει για περίπου τέσσερις μήνες αλλά στον Άρη υπάρχει η σκέψη να του κάνουν συμβόλαιο με όψιον για την επόμενη χρονιά, εφόσον ικανοποιήσει με την απόδοση του. Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον θέλει, θεωρώντας ότι μπορεί να κάνει την διαφορά και στο οικονομικό κομμάτι θα ζητηθεί η συνδρομή της «SARISA», τα μέλη της οποίας θα βρεθούν το Σάββατο για να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως ο προπονητής του Άρη εξετάζει και άλλες επιλογές από την αμερικανική αγορά.
Αν το θέμα Κουρζ έκλεινε άμεσα, τότε θα… έτρεχαν οι εξελίξεις και για τον Ντράγκαν Λάμποβιτς. Η παρουσία του Σέρβου στο ρόστερ δεν σημαίνει ότι του δίνεται κάποια ευκαιρία, δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία δύο παιχνίδια, με τους «κίτρινους» να συζητάνε με τρεις ομάδες για να τον παραχωρήσουν ως δανεικό.

Προτάθηκε ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ (2.05, 23), προτάθηκε στην ομάδα του Άρη έχοντας ξεκινήσει την χρονιά στην Ρωσική Κράσνογιαρσκ. Ο Αμερικανός διαθέτει εξαιρετικό σουτ, πέρυσι αγωνίστηκε στην Μπιέλα όπου είχε 12.5 πόντους με 49.4% στα τρίποντα ενώ μάζευε και έξι ριμπάουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: