Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Στην Αθήνα ο Κόκκαλης


Ο Κόκκαλης επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις στο Ρέντη Στην Αθήνα βρίσκεται ο Σωκράτης Κόκκαλης και την Παρασκευή αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας για να έχει συνάντηση με τους άμεσους συνεργάτες του. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να πάει στο Ρέντη (αν όχι την Παρασκευή, το Σάββατο) και να τα πει με τους παίκτες μετά τα άσχημα αποτελέσματα και την νέα αλλαγή προπονητή.

Κατά τα άλλα εξέλιξη στο θέμα του Καστίγιο δεν υπήρξε ούτε την Πέμπτη ενώ για το θέμα του Μπελούτσι οι "ερυθρόλευκοι" δηλώνουν άγνοια.

Όσο για τον Γκαλέτι την Παρασκευή αναμένεται να βγει από το Ιατρικό Κέντρο με τα μαντάτα να είναι αισιόδοξα όχι μόνο από τα αποτελέσματα της βιοψίας. Μέχρι αύριο θα έχουν στα χέρια τους οι γιατροί και τα αποτελέσματα άλλων εξετάσεων με τον Γκαλέτι να ακολουθεί ήδη φαρμακευτική αγωγή για 20-25 ημέρες χωρίς να μπορεί σε αυτό το διάστημα να γυμνάζεται.

Υπάρχει μια λοίμωξη στα νεφρά του και με την φαρμακευτική αγώγη οι γιατροί ελπίζουν να αντιμετωπιστεί και μέσα σε ένα διάστημα 1,5-2 μηνών να μπορέσει και πάλι να παίξει ποδόσφαιρο αν όλα πάνε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: