Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Μαραντόνα: "Ο Μέσι θα είναι ο πρωταγωνιστής"


Ο Μέσι έχει ανοίξει το σκορ και πανηγυρίζει Σε 24 ώρες λήγει η ποινή αποκλεισμού δύο μηνών που είχε επιβληθεί στον Ντιέγκο Μαραντόνα, για τα... αλησμόνητα σχόλιά του σε δημοσιογράφους, μετά την πρόκριση της Αργεντινής στους τελικούς του Μουντιάλ 2010. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο προπονητής της "αλμπισελέστε" έμεινε ανενεργός για το συγκεκριμένο διάστημα. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βρίσκεται στη Νότια Αφρική και επιθεωρεί το "ορμητήριο" της ομάδας του στο Πανεπιστήριο της Πρετόρια, αλλά και το "Σόκερ Σίτι" του Γιοχάνεσμπουργκ, όπου θα διεξαχθούν ο εναρκτήριος αγώνας και ο τελικός της διοργάνωσης.

"Είναι ένα υπέροχο στάδιο. Θα ήθελα να παίξω εδώ, αλλά τα χρόνια πέρασαν", είπε το "Χρυσό Παιδί", που έδειξε να μην υπολογίζει ιδιαίτερα τους αντιπάλους της Αργεντινής στη φάση των ομίλων, ανάμεσα στους οποίους είναι και η εθνική Ελλάδας. Αντιθέτως, μίλησε μόνο για την... τελική έκβαση, θεωρώντας ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι αυτός που θα λάμψει στη διοργάνωση της Νότιας Αφρικής. "Είναι ένας μεγάλος παίκτης και με τη βοήθειά του θα πάμε στον τελικό. Πιστεύω ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής. Εχει ό,τι χρειάζεται κι εμείς θα τον βοηθήσουμε".

Οσο για τα θέματα ασφαλείας που απασχολούν τους διοργανωτές και τη FIFA, πέντε μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Μαραντόνα είπε: "Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γίνει μια σπουδαία διοργάνωση. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα ασφαλείας. Ο κόσμος δεν έχει κάτι να φοβάται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: