Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

"Τριάρα" της Ίντερ στη Μάντσεστερ Σίτι


Η Ίντερ ήταν ασταμάτητη στη φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Βαλτιμόρη (ΗΠΑ), φιλοδωρώντας με τρία γκολ την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για την αγγλική ομάδα, αφού μόλις στο 20ό λεπτό ο Πατρίκ Βιεϊρά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μάρκο Ματεράτσι, που συνέχισε τις.... αντιπαραθέσεις του με γάλλους ποδοσφαιριστές.

Το σκορ άνοιξε στο 38ο λεπτό ο Βίκτορ Ομπίνα με φοβερό διαγώνιο σουτ, ενώ ο Νιγηριανός διπλασίασε τα τέρματά του στο 54', με τη βοήθεια του Τζόλεον Λέσκοτ, ο οποίος άλλαξε την πορεία της μπάλας στο σουτ που επιχείρησε. Το τελικό 3-0 "έγραψε" στο 74ο λεπτό ο Κριστιάνο Μπιράγκι.

Να σημειωθεί πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν καθόταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, αφού αποχώρησε από τις ΗΠΑ, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο αγώνα δεν συμμετείχε ο Μάριο Μπαλοτέλι, αφού η Ίντερ διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι:
Χαρτ (46' Γκίβεν), Σαμπαλέτα, Κ. Τουρέ (65' Μπογιατά), Κομπανί (80' Άιρλαντ), Μπριτζ (46' Κάνινγκχαμ), Βιεϊρά, Τζόνσον, Γ. Τουρέ (46' Λέσκοτ), Μπάρι (55' Ράιτ-Φίλιπς), Ζο (30' Ρίτσαρντς), Αντεμπαγιόρ

Ίντερ: Καστελάτσι, Σανέτι (62' Ναταλίνο), Κόρδοβα, Ματεράτσι (84' Νουάκουο), Κίβου (62' Μπιράγκι), Μαριγκά (78' Ντελ'Ανιέλο), Καμπιάσο (62' Στάνκοβιτς), Ομπίνα (72' Μπιαμπιανί), Κουτίνιο (72' Μανσίνι), Όμπι (62' Άλιμπεκ), Πάντεφ (62' Ετό)

Δεν υπάρχουν σχόλια: