Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Με Σπανό στο Champions League!!

Αν και πικράθηκε στη διάρκεια της σεζόν, ο Γιώργος Σπανός δηλώνει στον NovaΣΠΟΡ FM πως είναι έτοιμος να σχεδιάσει τον Ατρόμητο της επόμενης σεζόν που ενδέχεται να βρει την ομάδα στο Champions League!

Με Σπανό στο Champions League!
Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι Περιστεριώτες κρατούν τις τύχες τους στα χέρια τους καθώς υποδέχονται την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης και ξέρουν πως από αυτό το ματς μπορούν να φτάσουν στα… αστέρια.

Παράλληλα, ο κ. Σπανός ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο αναμορφωτής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σπανός στον Σωτήρη Κωσταβάρα και την εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ»:

«Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Λόγω της κακής εικόνας στα μέσα του δευτέρου γύρου που μας έφερε στα πλέι οφ με μηδέν βαθμούς, είχαμε βάλει ως ματς-κλειδί το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Βλέποντας τη δική μας κατάσταση και των αντιπάλων μας, πιστέψαμε πως μπορούμε να έρθουμε πρώτοι».

Για τον Παράσχο και τη συνεισφορά του στην επιτυχία:
«Ό,τι κι αν γίνει, η εικόνα της ομάδας μετά τον κ. Παράσχο είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας και δεν εξαρτόμαστε από κανέναν. Έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας κι ελπίζουμε να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία».

Για το αν ο Ατρόμητος θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Champions League:
«Θα το δούμε από Δεύτερα εφόσον πάνε όλα καλά. Όσον αφορά τα μεγέθη, έχουμε δει ομάδες στο Champions League που δεν διαφέρουν πολύ από τον Ατρόμητο, όπως οι κυπριακές με την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή διάκριση και για τη βαθμολογία της Ελλάδας.

Έχουμε συνεργαστεί 5 χρόνια στη Χαλκηδόνα και 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο. Το έχω ξεκαθαρίσει πως συνεχίζουμε με τον κ. Παράσχο στην τεχνική ηγεσία. Έχει δείξει μια μεγάλη διαδρομή με συνέπεια, ήθος και εργατικότητα και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να ανταμειφτεί για όσα έχει προσφέρει».

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα ο ίδιος:
«Σας είπα, από τη Δευτέρα όλοι μαζί θα σχεδιάσουμε την ομάδα της επόμενης σεζόν. Κάποιες στιγμές πικραίνεσαι από ορισμένες συμπεριφορές. Για να αφήσεις ένα δημιούργημά σου πρέπει να υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις. Δεν υπάρχει όμως τώρα κάποιο άτομο για να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση. Έχω κάνει στην άκρη άλλες υποχρεώσεις και ασχολούμαι μόνο με το παιχνίδι της Κυριακής. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και ελπίζω να φτάσουμε σε μια ιστορική επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: