Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Νέα «επίσκεψη» και πιέσεις σε ΝΕΧΙΑ για το πόρισμα!

Μπορεί οι εκλογές σε ΠΑΕ, ΚΜΑ και ΑΣ να έχουν ολοκληρωθεί μετά από έναν δύσκολο και περιπετειώδη Μάιο, όμως, κανείς δεν (πρέπει να) ξεχνάει στον Άρη, το θέμα του οικονομικού ελέγχου.
Ο κόσμος των κίτρινων περιμένει να μάθει τι έγινε σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα και το πώς έφτασε ο σύλλογος στο χείλος του γκρεμού.
Το θέμα του ελέγχου έχει επιφορτιστεί ουσιαστικά η Κοινωνία Μελών Άρη και το νέο δ.σ. Ήδη στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο πρόεδρος του φορέα Πάνος Στεφανίδης και ο γ.γ. Τάσος Ταμπακούλης βρέθηκαν στα γραφεία της ΝΕΧΙΑ της εταιρίας που έχει αναλάβει τον έλεγχο εδώ και πολλούς μήνες. Μια «επίσκεψη» για να υπάρξουν νέες πιέσεις σε ότι αφορά την χρονική παράδοση του ελέγχου. Για μια ακόμη φορά τα στελέχη της εταιρίας δεν δεσμεύτηκαν με συγκεκριμένη χρονική ημερομηνία, άλλα άφησαν να εννοηθεί ότι είναι οριστικά στην τελική ευθεία.
Το πλέον πιθανό, μάλιστα, είναι να είναι όλα έτοιμα την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου. Άλλωστε η ΚΜΑ ένας ακόμη λόγος που πιέζει είναι ότι θέλει να έχει στα χέρια της τα αποτελέσματα του ελέγχου ενόψει της τακτικής γενικής συνέλευσης και τον απολογισμό που τοποθετούνται χρονικά στο τέλος του Ιουνίου.pressaris gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: