Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στους «4» η Ολίμπια!! (video)

Η Ολίμπια κέρδισε με 2-1 τη Φλουμινένσε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σάντα Φε από την Κολομβία.
Το πρώτο ματς μεταξύ των δύο συλλόγων έγινε στη Βραζιλία και έληξε χωρίς γκολ. Στην προκειμένη, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ράινερ στο 9ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το ευνοϊκό σκορ και αποχαιρέτησαν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Νότιας Αμερικής. Άλλωστε, στο 35ο λεπτό, ο 30άχρονος Χουάν Μανουέλ Σαλγκέιρο Σίλβα ισοφάρισε σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ από δύσκολη θέση. Ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε την ανατροπή υπέρ των Παραγουανών με πέναλτι στο 40ό λεπτό, για τον καταλογισμό του οποίου διαμαρτυρήθηκαν οι Βραζιλιάνοι.
Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι επικεντρώθηκαν στην άμυνά τους, ενώ η Φλουμινένσε ξεχύθηκε στην επίθεση και άγγιξε τη «χρυσή» ισοφάριση σε πάμπολλες περιπτώσεις. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε, οπότε κλείστηκε ραντεβού ανάμεσα στην Ολίμπια και τη Σάντα Φε. Παράλληλα, οι Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο σιγουρεύτηκαν πως θα αντιμετωπίσουν την Τιχουάνα ή την Ατλέτικο Μινέιρο στους «4» του Λιμπερταδόρες.
Παρακάτω ο «χάρτης» του Κόπα Λιμπερταδόρες:
1. Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού)-ΣΑΝΤΑ ΦΕ (ΚΟΛΟΜΒΙΑ) 1-3 και 0-2
2. Φλουμινένσε (Βραζιλία)-ΟΛΙΜΠΙΑ (ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ) 0-0 και 1-2
3. Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή)-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) 0-0 και 0-0 (9-10 στα πέναλτι)
4. Τιχουάνα (Μεξικό)-Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) 2-2 και 30/05
Ημιτελικά:
Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή)-Τιχουάνα (Μεξικό) ή Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία)
Ολίμπια (Παραγουάη)-Σάντα Φε (Κολομβία)



Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: