Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πήρε Άσπας η Λίβερπουλ!!

Τη συμφωνία με τη Θέλτα για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού, Ιάγκο Άσπας, επιβεβαίωσε η Λίβερπουλ! Στα 9 εκατ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Πήρε Άσπας η Λίβερπουλ
Από το πρωί κυκλοφορούσε έντονη φημολογία για κρούση της Λίβερπουλ στην ομάδα του Βίγκο για τον Άσπας. Το απόγευμα, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει όσα γράφτηκαν.

Η πρόταση των 9 εκατ. ευρώ που κατέθεσε η Λίβερπουλ έγινε αποδεκτή από τη Θέλτα και ο Ιάγκο Άσπας κατάφερε να εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην Primera Division τη φετινή σεζόν.

Ούτως ή άλλως δεν ήθελε να παραμείνει στην ομάδα της Γαλικίας, που δίνει... μάχη για να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και από του χρόνου θα αγωνίζεται στο «Άνφιλντ».

Το Σάββατο, πάντως, αναμένεται να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του στη Θέλτα, στο κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Εσπανιόλ για την τελευταία αγωνιστική της Primera Division και από Δευτέρα θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου και να υπογράψει στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: