Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αφήνει τον… Στέφενς!!

Ο ΠΑΟΚ εγκαταλείπει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Χουμπ Στέφενς καθώς οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές.

Αφήνει τον… Στέφενς
Άμεσα να κλείσει το φλέγον ζήτημα του προπονητή προσπάθησε ο Ιβάν Σαββίδης την επομένη της ήττας του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ολλανδό τεχνικό για να του εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Τα «θέλω» όμως του Στέφενς κρίθηκαν υπερβολικά για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις και πλέον να αναζητείται άλλη λύση.

Βάσει των ονομάτων που έχουν ακουσθεί μέχρι σήμερα ο Ντομίνγκος Πασιένσια φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι της ομάδας να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει στον Τύπο.

Η απόφαση αυτή του Ιβάν Σαββίδη να προσεγγίσει άμεσα τον Ολλανδό τεχνικό αλλά και η ανανέωση του συμβολαίου του Λίνο αποτελεί –υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες- μια προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις των οπαδών το οποίο είναι αρκετά βαρύ μετά την ήττα χθες στην Τούμπα από τον Ατρόμητο! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: