Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Συναντήσεις και εκκρεμότητες στην ΑΕΚ!!

Συναντήσεις με την εταιρεία που κάνει τα έργα στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα αλλά και με παίκτες που πρόκειται να παραμείνουν στην ΑΕΚ θα έχουν οι ιθύνοντες της Ένωσης.

Συναντήσεις και εκκρεμότητες στην ΑΕΚ

Αρχικά, ο Μπάγεβιτς θα έχει συνάντηση με την εταιρεία που κάνει τα έργα στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου των Σπάτων για να εισηγηθεί ορισμένες βελτιώσεις. Το βασικό θέμα με το προπονητικό κέντρο είναι η επέκταση της σύμβασης με τη «Μεσογαία Α.Ε.» αλλά κύριο μέλημα των ανθρώπων της Ένωσης είναι οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στον χώρο. Στο σημερινό ραντεβού του Σερβοέλληνα με τον υπεύθυνο της εταιρείας θα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος.

Αναφορικά με τις παραμονές παικτών στην ομάδα, μετά τους Ανάκογλου, Τσουμάγκα και Τσουκαλά που συμφώνησαν σε όλα παίρνουν σειρά οι υπόλοιποι. Με τον Παυλή δεν πρόκειται να υπάρξει θέμα, ο Παύλος Μητρόπουλος είναι δύσκολη περίπτωση αφού μέχρι και την Παρασκευή η ΑΕΚ αν θέλει μπορεί να τον αγοράσει για 250.000 ευρώ (αυτή είναι η οψιόν αγοράς του), με τον Κουτρουμπή υπάρχει θετικό κλίμα ενώ θα γίνουν επαφές με τον Κορδέρο.

Δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Αρκούδα αφού δεν έχει γίνει πρόταση παραμονής ακόμα ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τον Γιάννη Καραλή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: