Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Σουάρες: «Περνάω δύσκολα…»

Τις τάσεις φυγής του από τη Λίβερπουλ φανέρωσε ο Λουίς Σουάρες στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης «890 Sport».

Σουάρες: «Περνάω δύσκολα…»
Ο διεθνής φορ των «κόκκινων» δήλωσε ότι τον τελευταίο χρόνο έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και ακόμα… προσπαθεί να προσαρμοστεί στην αρνητική κριτική που του ασκεί ο αγγλικός Τύπος.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ήλπιζαν οι καλοκαιρινές διακοπές να καλμάρουν τον Λουίς Σουάρες και να τον κάνουν να σκεφτεί πιο θετικά το μέλλον του στο «Άνφιλντ», αλλά μάλλον γίνεται το αντίθετο…

Όπως άφησε να εννοηθεί ο παίκτης, δεν μπορεί να ξεχάσει τις δύσκολες μέρες που έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο στο Μέρσεϊσαϊντ, με τη συνεχή, σκληρή αντιμετώπιση από τους εκπροσώπους του Τύπου και την τιμωρία των δέκα αγωνιστικών που του έχει επιβάλει η FA για τη δαγκωματιά στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

«Αγαπώ τη Λίβερπουλ, αλλά έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Κι εγώ και η γυναίκα μου και το παιδί μου… Ακόμα προσπαθώ και δουλεύω στον πνευματικό τομέα για να αντέχω όλη αυτή τη σκληρή κριτική από τους δημοσιογράφους…» τόνισε ο Σουάρες στον ραδιοφωνικό σταθμό «890 Sport».

Ερωτηθείς για πιθανές προτάσεις που έχει δεχτεί από ομάδες ή για τις σκέψεις που κάνει, ο Ουρουγουανός επιθετικός απάντησε: «Έχω συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, την αγαπώ και δεν υπάρχει καμία πρόταση είναι η αλήθεια. Αλλά αν ερχόταν προσφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δύσκολα θα έλεγα όχι…». πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: