Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αισιοδοξία για Κουτρουμπή, δύσκολα ο Αρκούδας!!

Πολλές είναι οι πιθανότητες παραμονής του Γιώργου Κουτρουμπή στην ΑΕΚ, ενώ αντίθετα λίγες αυτές για τον Χρήστο Αρκούδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ξεκαθαρίζει το τοπίο για το υπάρχον ρόστερ.

Αισιοδοξία για Κουτρουμπή, δύσκολα ο Αρκούδας
Μία σαφή εικόνα για το ποιοι παίκτες από το ρόστερ της φετινής σεζόν θα ακολουθήσουν την ΑΕΚ και στη Γ’ Εθνική θέλουν να έχουν οι άνθρωποι της ομάδας μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ήδη τρεις παίκτες, οι Ανάκογλου, Τσουμάγκας και Τσουκαλάς, έχουν υπογράψει, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια.

Ένας από τους παίκτες που θέλει πολύ ο Τραϊανός Δέλλας για τη νέα ΑΕΚ είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής. Οι δύο πλευρές θα έχουν συνάντηση την Παρασκευή και είναι δεδομένο ότι υπάρχει καλή διάθεση εκατέρωθεν. Για να υπάρξει, ωστόσο, και συμφωνία θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, κάτι που δεν είναι τόσο απλό από τη στιγμή που ο 22χρονος στόπερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Από την έκβαση της υπόθεσης του Κουτρουμπή πιθανώς να εξαρτηθεί και η επάνοδος του Μπρούνο Τσιρίλο.

Αντίθετα, όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Αρκούδας δύσκολα θα παραμείνει στην ΑΕΚ. Στη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα με τον εκπρόσωπό του, ο νεαρός μπακ και ο Γιάννης Καραλής ήταν οι δύο στους οποίους δεν έγινε πρόταση. Με δεδομένη την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τσουκαλά, την επιστροφή του Νίκου Γεωργέα (που υπολογίζεται πάντως πρώτα ως αμυντικό χαφ) και ίσως κι αυτή του Χρήστου Μπούρμπου, δεν φαίνεται να υπάρχει «χώρος» και για τον Αρκούδα.

Από εκεί και πέρα, από τους παίκτες που θέλουν πολύ οι «κιτρινόμαυροι», οι Ταξιάρχης Φούντας και Βαλεντίνος Βλάχος οδεύουν προς εξωτερικό, ενώ ο για τον Παύλο Μητρόπουλο θα χρειαστεί και η συγκατάθεση του Παναιτωλικού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: