Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ψάχνει τον αντί-Φαλκάο!!

Με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να συνεχίζει την καριέρα του στην Μονακό, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι υποχρεώμενη να ψάξει για τον αντικαταστάτη του. Ήδη 4 ονόματα στο… τραπέζι, όλα από την Αγγλία.

Ψάχνει τον αντί-Φαλκάο
Η παραχώρηση του Ρανταμέλ Φαλκάο στην Μονακό, δημιουργεί «τρύπα» στη γραμμή κρούσης της Ατλέτικο Μαδρίτης. Γι’ αυτό οι «ροχιμπλάνκος» έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές και… ταξίδια για πιθανούς στόχους που θα τους απασχολήσουν.

Ο τεχνικός διευθυντής των Μαδριλένων, Μίγκελ Άνχελ Χιλ Μαρίν «πέταξε» για Λονδίνο, ούτως ώστε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις παικτών. Τα τέσσερα ονόματα που έχουν ακουστεί κι εξετάζονται προέρχονται από το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για τον Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ, τον Κρίστιαν Μπεντεκέ της Άστον Βίλα, τον Χαβιέρ Ερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Εντίν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Πρώτος στην λίστα είναι ο Ουρουγουανός άσος των «reds», όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού και ακριβός είναι και η Λίβερπουλ δεν φέρεται διατεθειμένη να τον δώσει. Οι Μπεντεκέ και «Τσιτσαρίτο» είναι σίγουρα πιο προσιτοί στόχοι, πληρούν τα κριτήρια των Μαδριλένων και μια πιθανή «μετακόμισή» τους στο «Βιθέντε Καλντερόν» φαντάζει εύκολη. Τέλος, η περίπτωση Βόσνιου άσου των «πολιτών» είναι δύσκολη, αφού για την απόκτησή του υπάρχουν ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους, όπως οι Ντόρτμουντ και Νάπολι (μετά τις πιθανές απώλειες των Λεβαντόφσκι και Καβάνι αντίστοιχα).
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: