Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πρώτα ο Σούλης, μετά ο νέος προπονητής

Η επισημοποίηση διαζυγίου μεταξύ Ηρακλή και Χατζηνικολάου συνδέθηκε με τον ενδιαφέρον του Άρη για τον Έλληνα προπονητή. Μία ημέρα μετά, όμως, ο Χατζηνικολάου παραμένει… άνεργος.

Στην λίστα του Δημήτρη Ηλιάδη το όνομα του 48χρονου έχει περίοπτη θέση, ωστόσο δεν παίζει μόνος του για την τεχνική ηγεσία του Άρη. Υπάρχουν κι άλλα δύο ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα. Το… κουβάρι γύρω από το θέμα προπονητή θα αρχίσει να ξετυλίγεται εντός των ημερών και σύμφωνα με πληροφορίες θα λήξη στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Για να ανακοινωθεί άλλωστε κάτι επίσημα, πρέπει πρώτα να ανακοινωθεί η διαφαινόμενη λύση συνεργασίας με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο Νικαιώτης προπονητής περιμένει τον πρόεδρο του Άρη στην Αθήνα, ώστε οι δύο άνδρες, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία, να συναντηθούν και από κοντά. Μετά από αυτό το ραντεβού (πιθανότατα να γίνει αύριο) είναι δεδομένο πως το θέμα προπονητή θα πάρει τον δρόμο του. Μέχρι τότε δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη.

Πληροφορίες του «Μ», πάντως, αναφέρουν ότι ο Χατζηνικολάου έχει ενημερωθεί σχετικά με το ρόστερ του Άρη, έχοντας πρόσφατα ραντεβού σε γνωστό εμπορικό κέντρο της πόλης με άνθρωπο των κιτρίνων. Οι ίδιες πήγες, μάλιστα, αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ζητηθεί και από τον Γιώργο Στράντζαλη να αναλάβει πόστο στην τεχνική ηγεσία, ως βοηθός του πρώην τεχνικού του Ηρακλή.

Όπως αναφέρουμε παραπάνω, όμως, ο Γιάννης Χατζηνικολάου ναι μεν αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, ωστόσο δεν «παίζει» μόνος του. Από τα ονόματα που έχουν προταθεί και επίσης βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Άρη είναι του Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός έχει την εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και φέτος με την ΑΕΚ έζησε δύσκολες καταστάσεις.

Επίσης, στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Νίκου Αναστόπουλου. Στον Άρη αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση. Η απόφαση δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού χρειάζεται ένας προπονητής που θα μπορέσει να «κολλήσει» στη φιλοσοφία και την νοοτροπία του Άρη, προκειμένου να αποφευχθούν τα περυσινά τραγικά λάθη, που ανά δύο μήνες οι κίτρινοι αλλάζανε προπονητή…metropsport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: